Waarom moet je afvallen?

 

Voedingscoach

Ik ben begonnen met werken in de sport toen ik nog op de Myocardium verpleegkunde school zat in 2008. Ik begon studenten te helpen met hun voedingsbehoeften, naast hen te helpen begrijpen hoe het lichaam echt werkt.

In 2013 begon ik mijn kennis over voeding met het publiek te delen, en sindsdien heb ik duizenden mensen geholpen om verbazingwekkende resultaten in hun leven te bereiken door hen te helpen de gezondheidsvoordelen van voeding in hun leven te bereiken. In het late voorjaar van dit jaar besloot ik te bloggen over mijn ervaringen en in het bijzonder over de NUTRITIE-EFFECTEN die ik er in de loop der jaren in heb gestoken. Dit bericht is een beknopte versie van de volledige informatie die ik u hoop mee te delen.

1. Word een student van voeding, of u nu een individu bent met een eigen school, een bedrijf met bottom line gezondheidszorg, een weekendkrijger of een serieuze atleet. Begrijpen hoe het lichaam echt werkt is de sleutel tot succes.

2. Zorg ervoor dat u alles weet over het soort activiteiten dat u doet. U wilt er zeker van zijn dat u uw lichaam voldoende kent voor elke inspannende activiteit.

3. Je gaat vier nieuwe gewoontes aanleren. Als er één goed is, zijn er twee beter en drie zijn wat u al kent en beoefent.

Nieuwe gewoontes:

1. Drink minder alcohol.2. Eet minder rood vlees.3. Blijf uit de buurt van bewerkte voedingsmiddelen.4. Eet vaker gedurende de dag.

Wat je gaat doen is minder dierlijke eiwitten eten en meer volkoren koolhydraten. Je bent van plan om zes kleine maaltijden per dag te eten. Je zult elke dag om de twee en een half tot drie uur een maaltijd eten.

Je gaat leren hoe je de juiste eiwitten kiest, en je gaat leren hoe belangrijk micro en macro voedingsstoffen zijn in je dieet. Je leert hoe een goed uitgebalanceerde maaltijd eruit ziet en hoe je de meest gemaakte eetfouten kunt vermijden.

U zult leren hoeveel u zou moeten eten en waarom. U zult leren wat de belangrijkste voedingsmiddelen zijn in uw dieet. U zult zelfs leren hoeveel calorieën u per dag nodig heeft.

Nadat u dit hebt gedaan, kunt u een eetplan opstellen dat bij u past en zult u meer energie hebben.

Wanneer u dit doet zult u merken dat het veel gemakkelijker is om gewicht te verliezen. U ziet, de meesten van ons eten overal waar we zijn dus we gaan nooit genoeg eten. We zouden meer fruit moeten eten omdat ze veel vezels bevatten. Je moet meer mager vlees eten omdat ze veel eiwitten bevatten. Dit alles zal u helpen om meer gewicht te verliezen.

Waarom moet je afvallen? Ziet u, als we te dik worden is dat niet gezond en het verhoogt ons risico op veel verschillende ziekten. Tegelijkertijd is het zo dat hoe meer overgewicht je hebt, hoe meer risico je loopt op ernstige problemen.

We weten allemaal wat de belangrijkste factor is voor een gezond leven, namelijk een goede, voedzame voeding. Voedingsdeskundigen weten dit en bieden ons een plan om te volgen om ons te helpen gewicht te verliezen en meer energie te hebben.

gewicht te verliezen door meer fruit en groenten te eten dan vroeger, door minder dierlijke eiwitten te eten, door maaltijden over te slaan, door veel aan lichaamsbeweging te doen, en u moet ook weten dat dit soort dieet zeer succesvol is om mensen te helpen gewicht te verliezen.

Lees meer

Fitness app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.