Hoe verander je je eetgewoonten

 

Gezondhied

 

 

Wat zou je kiezen als je veganist was?

Het hangt ervan af wat voor soort veganist je bent.

rolix sap

kappertjes en knoflook

koffie, gedroogd fruit en dadels

kikkererwten

wortelen

cranberrysap

komkommer

lete

champignons

paprika’s

peterselie

spinazie

waterkers

Volkoren granen

havermout

peulvruchten

sojabonen

lenzen

sojamelk

pinda’s

pindakaas

zwarte bonen

wortelen

bloemkool

broccoli

kool

komkommer

nerds

collard greens

Boerenkool

mosterd

bonen

pintobonen

tropisch fruit

snijbiet appels

DAGLICHT MOET JE RECHT ZIJN, PUNT UIT!

Je hebt geen keus. De kracht van het bewustzijn en de eigen geest . …voorgerecht, diner, ontbijt, en dessert.

Je hebt geen andere keuze dan de leiding te nemen over je eigen lichaam. Je hebt geen andere keuze dan gezondheid en winstgevendheid in je leven op te bouwen. Je moet de verantwoordelijkheid nemen voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. Je kunt net zo goed de koe bij de horens vatten en de hond volgen.

Of u nu een kaaseter, een fruiteter of een groente-eter bent, kies er vandaag voor om in de voetsporen van uw voorvaderen te treden. Het huidige voedingspatroon is volstrekt onjuist, dus u moet uw eetgewoonten onmiddellijk veranderen. Bij het veranderen van uw eetgewoonten zullen u en uw omgeving moeten bezwijken onder de “slechte gewoonte” om voor eens en voor altijd te eten voor de smaak, in plaats van te kiezen voor het beste van alle voedingsmiddelen, namelijk de levensondersteunende, hele vruchten en groenten.

Mijn tweeling peuters en ik eten nu al bijna 9 maanden rauw voedsel; het is het gezondste wat we doen. We eten ongeveer 50 tot 60 procent rauw “echt voedsel” (inclusief alle 3 maaltijden per dag, waarbij de tussendoortjes vloeibaar zijn) en verhitten geen dierlijke eiwitten. Het vlees blijft in zijn natuurlijke staat (niet “dood voedsel”, maar zo “levensondersteunend” mogelijk) en wordt “gemineraliseerd” en dus B tekort in plaats van echt eiwit. Na ongeveer 3 maanden oud, komen ze in een stenen tijdperk van consistentie, en beginnen ze ongeveer 60 procent groenten te eten en voedsel dat slechts licht gekookt of gestoomd is. Zij zullen 3 vierkante maaltijden eten: ’s morgens, ’s middags en ’s avonds, en zullen 4 tot 6 maaltijden per week overslaan ten gunste van zware, vettige maaltijden (hun keuze), tenzij hunulas blinken van gezondheid.

Als je bereid bent het rustiger aan te doen en dankbaar te zijn voor wat je vandaag hebt, in plaats van jezelf verwijten te maken over iets wat je niet hebt gedaan, begin je aan een nieuwe reis en een nieuwe Jij!

Lees meer

Plantaardig eten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.