Reiki Master

 

Om reiki te laten stromen, is het niet de feitelijke beoefening ervan die we nodig hebben om gelukkig te zijn. Het is het gevoel dat we krijgen als we oefenen.

Met reiki reinig je niets, heb je geen visie op een nieuw wezen. Reiki kan worden gebruikt om de hele persoon te helpen. Als je wilt weten wat dit niet leuk vindt aan je leven, kijk dan eens naar de vele keuzes die je hebt. Kies maar één ding en laat de rest gericht zijn op ons welzijn.

Ben je student en op zoek naar een manier om je brood te verdienen als leraar? Of een reis-maker die extra ondersteuning nodig heeft om te gedijen, zelfs in een wereld die meedogenloos lijkt? Je bent niet alleen. Vind troost en een spirituele verbinding met alles wat je doet, en met alles wat je kunt, want het is het enige dat je kan helpen slagen in je reiki- en levensdoelen.

Als je reiki beoefent, kun je vaker genieten van een luchtigheid in je leven. Het gaat niet alleen om serieus of plechtig zijn. Lachen is altijd het beste medicijn. Dit komt omdat reiki helpt om alle verschillende soorten trillingen in evenwicht te brengen, zodat de positieve trillingen het individu kunnen helpen om toleranter, geduldiger, vriendelijker, vreugdevoller en vooral veilig te worden.

Trillingen van Reiki kunnen je helpen bewust te worden van wat je werkelijk bent. Het kan je helpen je eigen genialiteit te zien als je wilt. Om sterk te zijn, moet reiki-energie het hele lichaam bereiken. Chakra, meridianen, pezen, spieren, organen moeten allemaal worden aangeraakt door de helende energie. Reiki kan helpen bij het opruimen van alle lagen en lagen van fysieke, mentale, emotionele en spirituele problemen die zich achter onze fysieke verschijning verbergen.

Ons lichaam is als een levensuniversiteit. Elk levend wezen moet aandacht besteden aan elk klein detail. Onze zintuigen registreren altijd wat we elke seconde tegenkomen. Van de geluiden die we horen, tot de dingen die we zien, tot de medicijnen die we nemen, tot onze emoties – alles waarmee we in contact komen, zal een indruk achterlaten. Met elke seconde, minuut en uur is het vastleggen van wat we tegenkomen de essentie van wie we zijn. Bij elke ontmoeting die we tegenkomen laten we een indruk achter van onze eigen grootsheid.

Je reikimeester kan je geest vrijmaken van eventuele misvattingen over de beoefening. Ze kunnen u helpen te luisteren naar de berichten die uw lichaam u elke seconde stuurt. Elke situatie kan een les zijn. Deze momenten die je misschien aan je reikimeester moet uitleggen wat je probeert te zeggen of te vragen, kunnen je helpen groeien als genezer of schepper.

Je reikimeester kan je helpen jezelf te beschermen tegen alle negativiteit die op je pad komt. Het is erg belangrijk om altijd een positieve geest, lichaam en geest te behouden. Negativiteit stelt je niet in staat om vooruit te komen in je leven of je werk. Telkens als we negatieve gedachten hebben, voelen we ons gefrustreerd. Onze meester kan je helpen de hoogtrillingsgedachten om te zetten in een positievere trilling.

Je reikimeester is je constante metgezel. Hij of zij is altijd bij je om je te helpen genezen of creëren wat je maar wilt. Je master is altijd 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar om je te helpen gelukkiger, gezonder, productiever en welvarender te zijn.

Wat je ook doet, je meester is er ook. Hij of zij is er om je de weg te wijzen. Oefen voortdurend positieve affirmaties met je reikimeester. Vertel je meester, Kyin sos non, wat je wilt, wat je verlangt. Opnieuw is de sleutel tot succes het leren beheersen van je gedachten, woorden en acties. Deze zullen de positieve vibraties van reiki loslaten en je doelen en dromen laten bereiken en vreugde, vrede en meer liefde voor je creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.