Hoe kom je erachter waar je bent in je leven?

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

Ik zou graag willen dat iedereen zichzelf een paar vragen stelt. Hier is een kleine quiz om je te helpen uit te vinden waar je staat in je leven.

1. Hou je van jezelf?

2. Voel je altijd dankbaarheid en vreugde als je bij jezelf bent?

3. Voel je een innerlijk gevoel van leiding wanneer je op het punt staat een beslissing te nemen?

4. Voel je je op je gemak en ontspannen als je bij jezelf bent?

Als je ja hebt geantwoord op de eerste vraag, geweldig, goed voor je, maar onthoud dat dit slechts de eerste stap is. De volgende vraag waarop je volgens de quiz gegarandeerd "ja" zou antwoorden, was Ja-Nee.

Dit is een vraag die het je zoveel gemakkelijker zou maken. en in feite zou je in plaats van te concluderen dat je ofwel 'Ja' ofwel 'Nee' bent, tevreden kunnen zijn met het gevoel misschien 'Ja' te zijn. Ik kan je zeggen dat het vele levens heeft veranderd.

Het gaat erom dat je je bewust bent van je eigen innerlijke toestand, in plaats van de dingen te nemen zoals ze komen en niet te weten wat je eigen kracht is, wie je werkelijk bent en waartoe je in staat bent. Om je gelukkiger, meer vervuld, vreugdevoller en liefdevoller te voelen.

Het gaat erom in contact te zijn met je gevoelens, met je intuïtie, verbonden te zijn met je innerlijke verbinding met Bron/God. Laten we nu verschillende gebieden van het leven onderzoeken.

1. Heb je de juiste relatie met jezelf?

2. Heb je de juiste relatie met anderen?

3. Heb je de juiste relatie met innerlijke leiding?

4. Ben je verbonden met je waarden en doelen?

5. Ben je verbonden met je hart?

6. Ben je verbonden met je echte zelf?

Laten we nu een paar minuten de tijd nemen om samen met jou op reis te gaan. Laten we ons eens voorstellen, alleen voor vandaag, dat je naam Murphy is. Waarom deze naam?

Murphy, je vroeg naar je naam nadat je No Hate in My Life las, dat klopt, dat deed je. Laten we dat eens in je opnemen.

Het woord Murphy is afkomstig van de naam van een personage in een toneelstuk genaamd Into exaggerisum. Het toneelstuk is liefkozend bekend onder de naam van Murphy's spookachtige metgezel, Murphy, alsrotatie vrij letterlijk, ofroccRhapse (een afbreken van de rationele geest). De belangrijkste reden waarom ik de naam Murphy heb gekozen is omdat ik deze naam heb afgestemd op het woord waarmee het personage wordt aangeduid…

Murphy'smavens het woord van de natuur, de manier waarop het zich verbindt met de fysieke en mentale aspecten van onze eigen natuur.

Het is heel belangrijk voor je om te weten dat je meer bent dan je beseft. Weten dat je meer bent dan je weet, opent de deur naar je werkelijke kracht, dat wat je al in je hebt. Als je eenmaal bij dit besef bent, kan je buitengewone leven door je huidige werkelijkheid scheuren en in grote schoonheid en intensiteit naar voren komen. Wees op uw hoede om weerstand te bieden, om het pad van uw mogelijke wonderen te ontlopen. Je staat op het punt uit je comfortzone te springen en je zult willen weten waarom je dit voor jezelf doet? Onthoud alleen dat het gaat om leven vanuit je hart en vanuit je waarden op weg naar je levenslessen en dat het geen afleiding is van de echte jij. Dus ben je uit op wat spiritueel ontwaken of ben je uit op de volgende nieuwe rage?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.