Yoga lessen

Yoga Bennekom

Als u van plan bent om yoga te leren, vindt u een verscheidenheid aan yogalessen in gemert die geschikt zijn voor u. U kunt een yogales of een yoga-oefening boeken met behulp van onze handige en professionele yogalijsten en wij zullen ze behandelen als ontmoetingen in gemert. U zult merken dat de gemert yogalessen zich ook richten op verschillende vormen van yoga, zelfmassage en het strekken van het lichaam. Er zijn atree yogalessen en zevendaagse yogalessen die zorgen voor lichaamsbeweging en een gezonde manier om uw leven te ont stressen. De les begint met een opwarmingsactiviteit die je toelaat om lichtjes te verstijven en op te warmen aan de gewrichten. Later zullen er verplicht yogahoudingen worden beoefend. Er zal zelfs een reeks yogaoefeningen worden uitgevoerd, en dit zal mijn oefenruimte zijn.

Wanneer ik de les volg, probeer ik flexibel te blijven. Als ik me een beetje stijf voel, voel ik geen pijn in mijn schouders, rug of handen en ik let gewoon op waar en laat het toe om te veranderen, zonder te proberen te veranderen of aan te passen. Ik probeer de stress tot een minimum te beperken en ik probeer te bepalen of ik een massage nodig heb, een warming-up of cooling-down, of aanpassingen in mijn oefenruimte om me meer gecentreerd of gecentreerd te voelen. Yoga is geen wedstrijdsport en het gaat niet om winnen of verliezen, maar om comfortabel te kunnen zijn en in het moment te blijven. Met deze instelling stelt yoga me in staat om gewoon te zijn. Als u net begint met het leren van yoga, kan gemert yoga een goede start zijn om te genieten van yoga als een vorm van lichaamsbeweging, stressverlichting en rust. Je ligt in een comfortabele ligstoel of op een comfortabele mat terwijl we elkaar aanraken, armen afwisselen, strekken en dan overgaan naar de strekhoudingen voor een betere algehele rek en balans. In de Yoga Workshops motiveer en moedig ik je aan om echt na te denken over wat je misschien anders moet doen om jezelf soepel te houden. We bespreken met onze studenten het belang van ontspanning en ontspanningstechnieken, het belang van ademhaling en het belang van positionering.

Yoga is een uitstekende manier om de geest, het lichaam en de geest in evenwicht te brengen. Het is geen lichamelijke oefening maar eerder een mentaal, spiritueel en energetisch evenwicht. In het Taoïsme draait alles om je innerlijke balans en de volledige yin/yang of lichaam/geest balans. Yoga maakt alle stress en beperkingen van het dagelijks leven ongedaan en verlaagt je stressniveau op het werk en in het leven in het algemeen. Het is een integraal onderdeel van het leven en stelt je in staat om een gevoel van harmonie te behouden, omdat je niet alleen in je lichaam in harmonie bent, maar ook in je geest, je spirit! Yoga is een positieve manier om je geest, lichaam en ziel scherp te houden terwijl je leeft en liefhebt in het huidige moment. Yoga kan een geweldige manier zijn om zelfzorg en zelfgroei te leren, maar als er goede eigenschappen van yoga zijn, zal het je leven overnemen als je uit je programma bent. Yoga is iets waar iedereen zich in zou moeten verdiepen en iedereen zou yoga in zijn leven moeten opnemen. Yoga is ook geweldig voor het leren van spierkracht en evenwicht; dit is 20 minuten Yoga per uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.