Omgaan met de ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme behandeling

Omgaan met de ziekte van Lyme is niet het gemakkelijkste wat er is. Omgaan met de ziekte en manieren vinden om de ziekte van Lyme te voorkomen, is niet gemakkelijk. De ziekte van Lyme heeft niet alleen te maken met het gebrek aan inzicht in de ziekte van Lyme. Het gaat ook om uw relatie met uzelf. Jezelf en je lichaam leren begrijpen zal je helpen om te gaan met de pijnen die de ziekte van Lyme met zich mee kan brengen. Wist je dat 95% van het immuunsysteem in je darmen zit? Uw behandeling van de ziekte van Lyme zal gebaseerd zijn op uw reactie op stress. De reactie op de stress is een immuunrespons. Onthoud dat de ziekte van Lyme zich niet alleen in je lichaam bevindt. Het kan zich verplaatsen van je lichaam naar je hersenen en vervolgens naar je organen en deze uitschakelen. De behandeling is daarom erg belangrijk om te proberen de strijd tegen de ziekte weer onder controle te krijgen. De medische wereld beseft vaak niet hoe belangrijk het immuunsysteem is bij de bestrijding van de ziekte van Lyme.

Een goed immuunsysteem begint met een gezonde voeding. Voor een goed immuunsysteem moet u biologische producten, vis en vooral B-Complex consumeren. Hoe beter de kwaliteit van de biologische producten, hoe beter de bescherming die u krijgt. Chemische stoffen in de producten helpen niet om de ziekte te bestrijden. Vergeet niet dat de producten biologisch moeten zijn om vol te zitten met de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om de ziekte te bestrijden. Anderzijds bevatten verwerkte voedingsmiddelen meestal niet de hoeveelheid voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. De plaats waar we het volledige voordeel van de voedingsstoffen kunnen krijgen is in onze voeding.

Voor een goed immuunsysteem moet je hele voedingsmiddelen eten. Dit omvat groenten zoals boerenkool, snijbiet, bietengroenten, broccoli, okra, tomaten, raapstelen, enz. Je moet ook veel verschillende soorten fruit eten. Sommige fruitsoorten bevatten veel antioxidanten, die erg belangrijk zijn voor het lichaam om de ziekte te bestrijden. Sommige fruitsoorten bevatten veel vitamine E, die ervoor zorgt dat het voedsel op de plaats van de infectie terechtkomt. Sommige antioxidanten kunnen ook uit de culinaire wereld komen. Olijfolie, knoflook en specerijen zijn culinaire voedingsmiddelen die het immuunsysteem kunnen helpen versterken. Om uw immuunsysteem op te bouwen en sterk te houden, moet u de juiste hoeveelheid voedsel en op de juiste manier eten. Concentreer je op het eten van meer fruit, groenten en vlees en eet op de juiste manier. Voor een sterk immuunsysteem kan het nodig zijn om dagelijks een supplement met Selenium toe te voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.