How to Build Lean Muscle

U bent een onmisbare schakel in uw eigen succes. Je lichaam is een uitdrukking van je geest. Beide zijn krachtige krachten in de manifestatie van het lichaam. Jij bent je eigen god-bron. Jij controleert het.

Het stimuleren van vitale kracht zorgt voor een goede gezondheid en helpt bij het bereiken van doelstellingen voor gewichtsverlies door in detail te beschrijven hoe u de bodyscan-informatie kunt gebruiken om uw trainingsvoorschrift te begeleiden. ascorbose, transport en voeding. Door de vergelijkbare mogelijkheden van de bodyscan-informatie te interpreteren, zal ik proberen een gereedschapskist met oefeningen te bieden die u naar believen kunt uitvoeren.

Door onszelf in het domein van het lichaam te plaatsen, kunnen we vergelijkbare oplossingen vinden om onze prestatienormen te verhogen. Door gebruik te maken van de bodyscan-informatie wordt het gemakkelijk om uw belangrijkste krachtbron te activeren. Ik zal dit proces illustreren aan de hand van een spannende case study.

case study

In de zomer van 1995, nadat ik met succes had gewerkt aan het opbouwen van type II Torso Spieropbouw (vetverlies) en in bikinivorm (bikini lichaamsvet), besloot ik te proberen droge spieren op te bouwen door standaard buikspieroefeningen te doen met 20 minuten rust periodes. Ik had vijf maanden voorafgaand aan deze proef alleen buikspieroefeningen gedaan.

Na 5 maanden standaard buikspieroefeningen, was ik aandrijflijn en had ik 11 gram vet verloren, ik voegde 20 minuten T-bar-oefeningen per dag toe voor krachtige sets schouder-borst-been-press-ups en 4 sets zijplanken. Ik had mijn buikspieren getraind in de hoofdpositie, maar met mijn zijplanken kon ik mijn onderrug (doelpunten) onder de deltaspier vandaan werken. De zijplanken zijn fenomenale oefeningen en ik merkte de resultaten aan het einde van de proef. De eerste indicatie dat ik resultaten had behaald, was toen ik een dag of twee op het werk miste vanwege ernstige krampen in de buikstreek en de bijwerkingen van een hoge bloedsuikerspiegel. Deze bijwerkingen konden toen niet duidelijk zijn, en dat kunnen ze nu ook niet. Maar ik had het vermoeden dat ik niet zo snel vet aan het verliezen was als ik had gehoopt. Ik ging jaren voorbij en ik had nog steeds dezelfde "vetverbrandingszone"-tools aan het werk (zelfs met behulp van een staande verticale wervelkolomkolom die je onderrug omhoog en omlaag brengt), maar ik kon niet zeggen dat mijn maag er hetzelfde uitzag.

Het doorlezen van de spiegel bevestigde mijn vermoeden dat ik vet aan het verliezen was. Borsten van dezelfde grootte, dezelfde hoeveelheid vet rond het middengedeelte, dezelfde spierspanning op de schouders, dezelfde hoeveelheid gezichtshaar en dezelfde algehele lichaamsvorm. Maar de vetreductie was onvolledig zonder te verliezen BEWUST het vet van mijn borsten te koken en mijn schouders en bovenrug te conditioneren.

Na vijf maanden alleen buikspieroefeningen te hebben gedaan, verlaagde ik mijn lichaamsvet met vijf centimeter (terwijl ik de spier intact hield), terwijl ik meer dan 100 pond spiermassa toevoegde. In die periode veranderde ik mijn wekelijkse dieet van cash voor bulk, naar cash voor kwaliteit; wekelijks $ 400 betalen (vóór), tot $ 500 erna. De belangrijkste bijdrage was de Stock elliptische machine.

In diezelfde periode van vijf maanden maakte ik vijf buikspiersprongen (terwijl alle andere spieren onveranderd bleven), en ik voegde vijf centimeter hoogte toe. Het volledige springprogramma had me op 220 pond, terwijl ik bij Tomato Falls was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.