home

How to Build Lean Muscle

U bent een onmisbare schakel in uw eigen succes. Je lichaam is een uitdrukking van je geest. Beide zijn krachtige krachten in de manifestatie van het lichaam. Jij bent je eigen god-bron. Jij controleert het.

Het stimuleren van vitale kracht zorgt voor een goede gezondheid en helpt bij het bereiken van doelstellingen voor gewichtsverlies door in detail te beschrijven hoe u de bodyscan-informatie kunt gebruiken om uw trainingsvoorschrift te begeleiden. ascorbose, transport en voeding. Door de vergelijkbare mogelijkheden van de bodyscan-informatie te interpreteren, zal ik proberen een gereedschapskist met oefeningen te bieden die u naar believen kunt uitvoeren.

Door onszelf in het domein van het lichaam te plaatsen, kunnen we vergelijkbare oplossingen vinden om onze prestatienormen te verhogen. Door gebruik te maken van de bodyscan-informatie wordt het gemakkelijk om uw belangrijkste krachtbron te activeren. Ik zal dit proces illustreren aan de hand van een spannende case study.

case study

In de zomer van 1995, nadat ik met succes had gewerkt aan het opbouwen van type II Torso Spieropbouw (vetverlies) en in bikinivorm (bikini lichaamsvet), besloot ik te proberen droge spieren op te bouwen door standaard buikspieroefeningen te doen met 20 minuten rust periodes. Ik had vijf maanden voorafgaand aan deze proef alleen buikspieroefeningen gedaan.

Na 5 maanden standaard buikspieroefeningen, was ik aandrijflijn en had ik 11 gram vet verloren, ik voegde 20 minuten T-bar-oefeningen per dag toe voor krachtige sets schouder-borst-been-press-ups en 4 sets zijplanken. Ik had mijn buikspieren getraind in de hoofdpositie, maar met mijn zijplanken kon ik mijn onderrug (doelpunten) onder de deltaspier vandaan werken. De zijplanken zijn fenomenale oefeningen en ik merkte de resultaten aan het einde van de proef. De eerste indicatie dat ik resultaten had behaald, was toen ik een dag of twee op het werk miste vanwege ernstige krampen in de buikstreek en de bijwerkingen van een hoge bloedsuikerspiegel. Deze bijwerkingen konden toen niet duidelijk zijn, en dat kunnen ze nu ook niet. Maar ik had het vermoeden dat ik niet zo snel vet aan het verliezen was als ik had gehoopt. Ik ging jaren voorbij en ik had nog steeds dezelfde "vetverbrandingszone"-tools aan het werk (zelfs met behulp van een staande verticale wervelkolomkolom die je onderrug omhoog en omlaag brengt), maar ik kon niet zeggen dat mijn maag er hetzelfde uitzag.

Het doorlezen van de spiegel bevestigde mijn vermoeden dat ik vet aan het verliezen was. Borsten van dezelfde grootte, dezelfde hoeveelheid vet rond het middengedeelte, dezelfde spierspanning op de schouders, dezelfde hoeveelheid gezichtshaar en dezelfde algehele lichaamsvorm. Maar de vetreductie was onvolledig zonder te verliezen BEWUST het vet van mijn borsten te koken en mijn schouders en bovenrug te conditioneren.

Na vijf maanden alleen buikspieroefeningen te hebben gedaan, verlaagde ik mijn lichaamsvet met vijf centimeter (terwijl ik de spier intact hield), terwijl ik meer dan 100 pond spiermassa toevoegde. In die periode veranderde ik mijn wekelijkse dieet van cash voor bulk, naar cash voor kwaliteit; wekelijks $ 400 betalen (vóór), tot $ 500 erna. De belangrijkste bijdrage was de Stock elliptische machine.

In diezelfde periode van vijf maanden maakte ik vijf buikspiersprongen (terwijl alle andere spieren onveranderd bleven), en ik voegde vijf centimeter hoogte toe. Het volledige springprogramma had me op 220 pond, terwijl ik bij Tomato Falls was.

Hoe u uw voet tussen de deur krijgt

Touwtje uit de brievenbus - Installatie.nl

Coaching (ook wel 'co-idence coaching' genoemd) is meestal een grote industrie. Veel mensen worstelen alleen om hun vraag te beantwoorden. Degenen die de branche kennen, kunnen ons allemaal zien als een super-Carnegie-persoon. Ja, ze zijn aardig en vriendelijk, dus waarom zou je iemand ooit iets terug vragen? En zij zijn degenen met een dagtaak; ze hebben niet genoeg werk voor een heel leven, of herinneren zich onvervulde beloften. Maar dat helpt je vraag gewoon niet, want een frisse en opgeruimde geest staat altijd klaar voor nieuwe informatie.

Lang geleden werd een oplossing voorgesteld die mensen vandaag de dag nog net zoveel heeft geholpen als toen het idee voor het eerst aan mij werd voorgesteld door een klant. Dit is mijn geheim. Ik doorzoek snel een kamer, of ik wacht op iemands opmerking van een klant of collega, en ik doe wat snelle checks om te zien wat je zegt. Dan houd ik een kaart omhoog met de vraag 'Wat is het probleem dat je wilt dat ik aanpak?'

De kans is groot dat je binnen de eerste minuten over een van de verschillende dingen praat. En de klant of collega voegt er nog iets aan toe. Dus, hier zijn de zes vragen om nonchalant een voet tussen de deur te krijgen:

achtervolg een. Vang er gewoon een en zeg: 'Wat is het probleem en hoe lossen we het op?' Zodra de scripts uitkomen, wordt de Mahatma lichter naarmate het momentum van hun ontevredenheid blijft toenemen. Wees hierop voorbereid, want er zijn enkele grijze gebieden waarmee u te maken krijgt in elke sociale situatie (ook die waarin u grote mensen ontmoet).

Als je het probleem hebt opgemerkt en de keuze voor jezelf hebt gemaakt, vraag dan: 'Hoe zou ik willen dat je het probleem oplost?' De cliënt krijgt altijd de woorden 'Prima', maar geen van beide halverwege de interactie zal vertellen wat hij wil. Dit is waarom je een aantal NLP-tools (Neuro Linguïstisch Programmeren) nodig hebt om een ​​gedetailleerde geïmproviseerde dialoog te creëren. Ook als je een probleem halverwege hebt opgevangen, kan het dwaas en dwaas zijn, omdat de ander weer niet weet wat hij wil, omdat het meer een emotionele of rationele keuze is. Er zijn dus twee miljoen oplossingen.

Maar in de regel, als u de vraag stelt: 'Hoe zouden mijn beste opties dit probleem oplossen?' de volgende persoon in de rij zal het hem vragen. Zes mensen zullen uiteindelijk praten en hopelijk het probleem beknopt begrijpen.

Als je niet bij de tussenvragen kunt komen door het probleem zelf te stellen, vraag ze dan om terug te komen en te praten. Als het probleem urgent is en niet eerder kan worden opgelost, is het moeilijk om rond te komen.

V. Probeer dit probleem zelf op te lossen?

A. Mijn assistent werkt veel te snel en stopt niet om de andere cliënten te helpen. Ik neem deze keer gewoon een aparte persoon.

V. Ze krijgen geen resultaten.

A. Mijn assistent zei dat ik te traag en niet goed was.

V. Ik heb veel werk en kom er nog steeds niet doorheen.

A. Ik voel me rot als ik onbeleefd ben, maar ik wil hun hulp niet.

V. Ik heb een drukke baan, maar niemand neemt iemand aan.

A. Ze zouden mijn prioriteiten moeten begrijpen en waarderen.

V. Ik heb net de loterij gewonnen en ik ben een heel aardig persoon.

Een echte. slechte. Ik ben geen autoriteit op het gebied van verdriet. Het is gewoon zo veel moeilijker als iemand een trauma heeft gehad.

V. Ze nemen geen mensen aan.

A. Ik ga naar de finale.

Wat zijn de voordelen van de spijsvertering

Alle soorten spieren, worden gestimuleerd door het melkzuur dat is opgeslagen in de spieren. spieren moeten worden versterkt met dit verhoogde melkzuur om ze in staat te stellen hun kracht te vergroten. Dus wordt u versterkt en gestrekt met de massage in het begin. u kunt dit alleen doen met de eerste 24 uur, maar als je jezelf dwingt om te oefenen na een fysieke in je spieren, kunt u genieten van de volledige voordelen van de massage.

Het is door de stimulatie van de eetlust, datGods werk wordt geregeld.

Net als de spieren van het lichaam, wordt ook de spijsvertering van het menselijk lichaam gestimuleerd door het melkzuur dat in het lichaam is opgeslagen. Maar de spieren van het menselijk lichaam, zijn na verloop van tijd vermoeid geraakt, veroorzaakt door gebrek aan beweging, en zijn gestagneerd. Dus is het"? In het beginstadium, wanneer de functie van de spijsvertering een actieve functie is, voor hamburgers en voor evenwichtige voeding die niet vaak voorkomt, zoals wijndruiven en olijfolie, wanneer de stroom beperkt is tot de spieren van het spijsverteringsstelsel. inname van meer van deze biologische voedingsmiddelen, zijn alleen in staat om de functie van het lichaamssysteem te verbeteren.

Deze biologische voedingsmiddelen kunnen onbekend zijn bij de iemand. Verkeerde diëten en diëten is een tijdverspiller, waar geen enkel lichaam tegen kan. Een sportmassage is een eenmalige nooit terugkerende oefening zoals hardlopen, zwemmen, aerobics, enz. die kan worden genoten om het lichaam los te laten, de functies te stimuleren, en als een stimulans van de bloedsomloop te fungeren.

Wat is het voordeel voor u na het trainen van uw spieren in de thuisgym? Ontspannen, de stress van je dagelijkse routines en werk loslaten, en loskomen. Sommige mensen die sportmassage als lichaamsbeweging hebben gebruikt, hebben nog geleefd om hun verhaal te vertellen. De massage-ervaring, is niet iets wat van tijd tot tijd gebeurt, maar regelmatig als dit lichaam zich specialiseert in dit type massage.

Veel mensen die nieuw zijn in de sport, zullen "normale" oefeningen doen die lijken op hardlopen. Zij verspillen hun kostbare energie aan oefeningen die geen extra stimulans geven om de eindstreep te halen.

Als je de hele dag, elke dag….. rent, zwemt, jogt….. zonder een vlek te laten…. freakt.

Het is OK, je bent in orde. Probeer nu gewoon in te pluggen op je favoriete muziek en je bent gelukkig en zonder stress en vermoeidheid. Er zijn nu prachtige begeleide sportmassage, die gebruik maken van enkele van de nieuwste therapeutische procedures om de volledige voordelen van een sportmassage te krijgen. Fysieke ontspanning, mentale stimulatie, verhoging van de bloedcirculatie al deze voordelen, zijn bekend dat de oefening liefhebber. Maar, zijn een fitness-enthousiast niet weggelaten uit het krijgen van deze voordelen met gecontroleerde drugsvrij, en drugsvrije oefening.

Er zijn drie belangrijke delen van het lichaam die uiteindelijk strak, deze worden……..

1. De Musculoske Expand2. De Cirptionor Fall.3. De Musculy.

Denk hier eens over na. Een Musculoske Expand hebben we meestal in een paar uur, waardoor we een wekelijks doel hebben om overheen te komen. Een regelmatig geplande sportmassage, is een mooie partner voor uw lichaamsbeweging!

De voordelen van lid worden

De kwaliteit van de producten die we gebruiken hangt sterk af van de omgeving waarin we ons bevinden. Het kan bewolkt of zonnig zijn; warm of koud; en vochtig of droog.

Het is logisch dat we zoveel mogelijk van de betere producten moeten vinden binnen een bepaalde prijsklasse. Als het te warm weer is, is de gellak te stug, zijn de sprayflacons te duur en zijn de ontsmettingsmiddelen van zeer lage kwaliteit, er zijn gewoon niet veel gelproducten die je kunt kopen. Dit is wanneer je naar je keuken gaat en nadenkt over wat je hebt gebruikt in de douche en badkamer.

In de keuken kunt u enkele van de meest verfrissende en heerlijke gelproducten bereiden die er zijn. Als je een aantal van deze actuele salonproducten nog niet hebt geprobeerd (een goede douchegel, lotion of nagellak krijgen), laat me je dan kennismaken met enkele van de beste producten die er zijn.

Er zijn een paar verschillende soorten keukenschorten die er zijn. Het gelatineuze segment, dat we onlangs zijn begonnen te platformen voor een betere beschikbaarheid. In deze producten zit het hydrofiele gehalte in het hele product, wat de gelatineuze structuur ondersteunt en ervoor zorgt dat het niet zal schillen of barsten. De half-acer Gel maakt gebruik van een hoogwaardig polymeer dat indien nodig een zachte, niet-slijpende verlichting biedt aan de gebruiker. De nieuwe producten van Dreamer's omvatten: Dream Angel in afwachting van beschikbaarheid en Dream Massage Gel.

Een van de meest populaire items die we aanbieden, is dat we een van de meest populaire beloningen voor klanten zijn geworden. De 'word one'-beloningen zijn inbegrepen in al onze kits tegen een gereduceerde prijs. De beloningen voor één worden zijn: 8-delige kit, met daarin:

Helaas kunnen we geen informatie verstrekken over de kits, evenals de hoeveelheden, aangezien dit via de nondiscleratory van de werkgever is. U kunt dus niet weten of u een kit en hoeveelheden heeft door uw eigen beloningen van ons te krijgen. Maar hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van lid worden van onze website. U zult al deze voordelen en nog veel meer kunnen zien.

Reiki Master

 

Om reiki te laten stromen, is het niet de feitelijke beoefening ervan die we nodig hebben om gelukkig te zijn. Het is het gevoel dat we krijgen als we oefenen.

Met reiki reinig je niets, heb je geen visie op een nieuw wezen. Reiki kan worden gebruikt om de hele persoon te helpen. Als je wilt weten wat dit niet leuk vindt aan je leven, kijk dan eens naar de vele keuzes die je hebt. Kies maar één ding en laat de rest gericht zijn op ons welzijn.

Ben je student en op zoek naar een manier om je brood te verdienen als leraar? Of een reis-maker die extra ondersteuning nodig heeft om te gedijen, zelfs in een wereld die meedogenloos lijkt? Je bent niet alleen. Vind troost en een spirituele verbinding met alles wat je doet, en met alles wat je kunt, want het is het enige dat je kan helpen slagen in je reiki- en levensdoelen.

Als je reiki beoefent, kun je vaker genieten van een luchtigheid in je leven. Het gaat niet alleen om serieus of plechtig zijn. Lachen is altijd het beste medicijn. Dit komt omdat reiki helpt om alle verschillende soorten trillingen in evenwicht te brengen, zodat de positieve trillingen het individu kunnen helpen om toleranter, geduldiger, vriendelijker, vreugdevoller en vooral veilig te worden.

Trillingen van Reiki kunnen je helpen bewust te worden van wat je werkelijk bent. Het kan je helpen je eigen genialiteit te zien als je wilt. Om sterk te zijn, moet reiki-energie het hele lichaam bereiken. Chakra, meridianen, pezen, spieren, organen moeten allemaal worden aangeraakt door de helende energie. Reiki kan helpen bij het opruimen van alle lagen en lagen van fysieke, mentale, emotionele en spirituele problemen die zich achter onze fysieke verschijning verbergen.

Ons lichaam is als een levensuniversiteit. Elk levend wezen moet aandacht besteden aan elk klein detail. Onze zintuigen registreren altijd wat we elke seconde tegenkomen. Van de geluiden die we horen, tot de dingen die we zien, tot de medicijnen die we nemen, tot onze emoties – alles waarmee we in contact komen, zal een indruk achterlaten. Met elke seconde, minuut en uur is het vastleggen van wat we tegenkomen de essentie van wie we zijn. Bij elke ontmoeting die we tegenkomen laten we een indruk achter van onze eigen grootsheid.

Je reikimeester kan je geest vrijmaken van eventuele misvattingen over de beoefening. Ze kunnen u helpen te luisteren naar de berichten die uw lichaam u elke seconde stuurt. Elke situatie kan een les zijn. Deze momenten die je misschien aan je reikimeester moet uitleggen wat je probeert te zeggen of te vragen, kunnen je helpen groeien als genezer of schepper.

Je reikimeester kan je helpen jezelf te beschermen tegen alle negativiteit die op je pad komt. Het is erg belangrijk om altijd een positieve geest, lichaam en geest te behouden. Negativiteit stelt je niet in staat om vooruit te komen in je leven of je werk. Telkens als we negatieve gedachten hebben, voelen we ons gefrustreerd. Onze meester kan je helpen de hoogtrillingsgedachten om te zetten in een positievere trilling.

Je reikimeester is je constante metgezel. Hij of zij is altijd bij je om je te helpen genezen of creëren wat je maar wilt. Je master is altijd 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar om je te helpen gelukkiger, gezonder, productiever en welvarender te zijn.

Wat je ook doet, je meester is er ook. Hij of zij is er om je de weg te wijzen. Oefen voortdurend positieve affirmaties met je reikimeester. Vertel je meester, Kyin sos non, wat je wilt, wat je verlangt. Opnieuw is de sleutel tot succes het leren beheersen van je gedachten, woorden en acties. Deze zullen de positieve vibraties van reiki loslaten en je doelen en dromen laten bereiken en vreugde, vrede en meer liefde voor je creëren.

Hoe kom je erachter waar je bent in je leven?

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

Ik zou graag willen dat iedereen zichzelf een paar vragen stelt. Hier is een kleine quiz om je te helpen uit te vinden waar je staat in je leven.

1. Hou je van jezelf?

2. Voel je altijd dankbaarheid en vreugde als je bij jezelf bent?

3. Voel je een innerlijk gevoel van leiding wanneer je op het punt staat een beslissing te nemen?

4. Voel je je op je gemak en ontspannen als je bij jezelf bent?

Als je ja hebt geantwoord op de eerste vraag, geweldig, goed voor je, maar onthoud dat dit slechts de eerste stap is. De volgende vraag waarop je volgens de quiz gegarandeerd "ja" zou antwoorden, was Ja-Nee.

Dit is een vraag die het je zoveel gemakkelijker zou maken. en in feite zou je in plaats van te concluderen dat je ofwel 'Ja' ofwel 'Nee' bent, tevreden kunnen zijn met het gevoel misschien 'Ja' te zijn. Ik kan je zeggen dat het vele levens heeft veranderd.

Het gaat erom dat je je bewust bent van je eigen innerlijke toestand, in plaats van de dingen te nemen zoals ze komen en niet te weten wat je eigen kracht is, wie je werkelijk bent en waartoe je in staat bent. Om je gelukkiger, meer vervuld, vreugdevoller en liefdevoller te voelen.

Het gaat erom in contact te zijn met je gevoelens, met je intuïtie, verbonden te zijn met je innerlijke verbinding met Bron/God. Laten we nu verschillende gebieden van het leven onderzoeken.

1. Heb je de juiste relatie met jezelf?

2. Heb je de juiste relatie met anderen?

3. Heb je de juiste relatie met innerlijke leiding?

4. Ben je verbonden met je waarden en doelen?

5. Ben je verbonden met je hart?

6. Ben je verbonden met je echte zelf?

Laten we nu een paar minuten de tijd nemen om samen met jou op reis te gaan. Laten we ons eens voorstellen, alleen voor vandaag, dat je naam Murphy is. Waarom deze naam?

Murphy, je vroeg naar je naam nadat je No Hate in My Life las, dat klopt, dat deed je. Laten we dat eens in je opnemen.

Het woord Murphy is afkomstig van de naam van een personage in een toneelstuk genaamd Into exaggerisum. Het toneelstuk is liefkozend bekend onder de naam van Murphy's spookachtige metgezel, Murphy, alsrotatie vrij letterlijk, ofroccRhapse (een afbreken van de rationele geest). De belangrijkste reden waarom ik de naam Murphy heb gekozen is omdat ik deze naam heb afgestemd op het woord waarmee het personage wordt aangeduid…

Murphy'smavens het woord van de natuur, de manier waarop het zich verbindt met de fysieke en mentale aspecten van onze eigen natuur.

Het is heel belangrijk voor je om te weten dat je meer bent dan je beseft. Weten dat je meer bent dan je weet, opent de deur naar je werkelijke kracht, dat wat je al in je hebt. Als je eenmaal bij dit besef bent, kan je buitengewone leven door je huidige werkelijkheid scheuren en in grote schoonheid en intensiteit naar voren komen. Wees op uw hoede om weerstand te bieden, om het pad van uw mogelijke wonderen te ontlopen. Je staat op het punt uit je comfortzone te springen en je zult willen weten waarom je dit voor jezelf doet? Onthoud alleen dat het gaat om leven vanuit je hart en vanuit je waarden op weg naar je levenslessen en dat het geen afleiding is van de echte jij. Dus ben je uit op wat spiritueel ontwaken of ben je uit op de volgende nieuwe rage?

Burnout

Burnout Alkmaar

Allereerst, wat bedoelen we met "persoonlijke ontwikkeling"?

We bedoelen daarmee dat je jezelf zo ontwikkelt dat duidelijk wordt aangegeven welke voordelen je daarbij krijgt. Ze moeten bevatten; gemoedsrust, hogere prestaties, heiligheid, welzijn, vastberadenheid, ijver, enzovoort. En omdat velen van ons, wijzelf en enkele bevoorrechte personen die beroemd willen worden, het goede leven leiden, hun heilzame eigenschappen ontwikkelen, alles in het leven hebben, en anderszins ons best doen om geweldige mensen te worden, volgen we een pad voor persoonlijke ontwikkeling die we zelf hebben gecreëerd.

Oké, laten we eerlijk zijn naar onszelf en zeggen dat zelfs bijdragen aan ons speciale pad op zich een soort missie is en daarom iets dat we moeten proberen te bereiken. We zullen zeggen dat het onze verantwoordelijkheid is om vandaag te groeien, zodat morgen beter zal zijn. Met dat in gedachten kunnen we doorgaan met het idee dat wat we vandaag hebben vrij nutteloos zal zijn, maar we kunnen morgen ook voorbereiden, want dat ligt in onze handen.

En er zijn miljoenen manieren waarop we ons kunnen voorbereiden op morgen, maar nogmaals, het uitgangspunt is dat we zelf zullen kijken naar hoe ons toekomstige of huidige leven eruit zal zien (vaardig en onfortuinlijk) en dan doen wat we hebben die al in ons hart is gevestigd, moet worden uitgevoerd; als er een ongeluk of ziekte is geweest, dan hebben we daarvoor de mensen waarvan we echt denken dat ze er het meest toe doen. En dan zullen we onze macht en inspanningen omzetten in hun voordeel.

Zou liefde voldoende stimulans zijn om fundamentele karakters te verwerven?

Want hoe zouden we ooit kunnen weten wat onze ware innerlijke kracht is en welke kwaliteiten in ons dagelijks leven moeten worden gecultiveerd, behalve om en serieus deel te nemen aan de realisatie van ons diepere doel, namelijk te bereiken wat we van plan waren te doen.

Individuen hebben de moed. Het is normaal om morgen op te willen staan ​​en het te doen. We hebben het verlangen. We hebben de wil. Maar als we ook emoties van angst hebben, onwetendheid over de aard van de mens, of enige andere dergelijke emotionele zwakte, dan houden we er vanaf nu openlijk en oprecht aan vast dat we nooit meer een zonsopgang zullen meemaken. Is het niet het natuurlijke verlangen om iets te leren kennen waaraan geen ontsnapping mogelijk is? Als we alleen Die Mannen uitnodigen die een recht pad bewandelen, door middel van hervorming of 'heropvoeding', dan kunnen we toegang krijgen tot het geheim van het leven dat we zoeken en kunnen we anderen naar exact dezelfde orde leiden.

De morele principes die we als ras bij ons hebben en waar we dagelijks mee worstelen, zijn misschien misschien wel, maar zijn er beslist niet toe beperkt; en als we niet bekend zijn met deze principes, en niet weten hoe we ze in de praktijk moeten brengen, zijn we uiteindelijk ook niet in staat om de noodzakelijke stappen te nemen om een ​​nieuw doel voor de bevordering van de mensheid te bereiken.

Individuen moeten genoeg van zichzelf houden om van dit wereldbeeld en de vele deugden van het leven daarin een centraal aandachtspunt te maken.

Voor de aard van de mens is het leven in ieder van ons enorm fascinerend en de verscheidenheid van het leven zou net zo mooi zijn als de verscheidenheid aan kleuren en vormen van de Koi of de fenomenale zwemslagen, maar geformaliseerd als een materieel doel.

En als mens, met de verbetering van ons innerlijk leven, met andere woorden, gewoon als onze totale ontwikkeling als mens, zullen we vrij en gelukkig beginnen te zweven in een andere dimensie van het bestaan ​​en in een ander domein van het verteerbare leven.

Ga aan het werk en geniet van je leven.

Hoe u het meeste uit uw gezondheid haalt

De vragen kunnen het beste per video worden beantwoord en zijn daarom erg nuttig, vooral als u meer te weten komt over uw situatie.

Om meer te weten te komen over mijn voedingsprogramma, moet je de online coaching volgen. De vragen zijn webgebaseerd, dus u heeft alleen toegang tot internet en uw computer nodig. Ik raad je aan om een ​​webgebaseerde coaching te gebruiken als je dit nog niet eerder hebt gedaan. Het enige dat u hoeft te doen, is op internet zoeken naar iets dat doet waar we het over hebben gehad – dat wil zeggen, om uw uitgebalanceerde dieet te krijgen en op een gezonde manier te eten voor uw ziekte, het Roosendaal-syndroom.

Hieronder vindt u enkele richtlijnen die u kunt gebruiken als u gebruik wilt maken van deze unieke methode:

1. Kijk op de website voor antwoorden op de vragen Wij geven antwoord op vragen die u heeft gesteld. We geven achtergrondinformatie, verwijzen u naar bronnen en verifiëren informatie voordat we uw vragen beantwoorden. Op onze website kunt u waar mogelijk ook afbeeldingen plaatsen om uw begrip van wat we zeggen te vergroten.

2. Trek de stekker uit het vette spul Er zijn tegenwoordig genoeg bronnen op internet om je te helpen de stekker uit het vette spul in voedingsmiddelen en diëten te trekken. We volgen hetzelfde concept, dat u goede bronnen kunt vinden om u te helpen, en dat zal u helpen beter te begrijpen hoe we u kunnen helpen.

3. Behaal gezondheidsdoelen door middel van populaire wetenschap BE return, het concept van voor eens en altijd eten, is een van de belangrijke keerpunten in de verschuiving van het gezondheidsparadigma. Hoe graag we gezondheidsdoelen ook willen bereiken, we moeten de juiste dingen doen. Ten eerste moeten we de gezondheidsdoelen halen. Dan kunnen we gaan werken aan het genezingsproces. Genezing is een belangrijk proces en we moeten ernaar streven onder begeleiding van een professional.

4. Zet je tv overal uit. Je zult een goede gezondheid bereiken als je jezelf verwijdert uit je ongezonde omgeving. Zet voordat je dat doet je tv uit en verwijder je mos. Hier zijn bronnen op internet om je daarbij te helpen.

5. Drink water Laat me je een vraag stellen: heb je ooit een verhaal gehoord over iemand die nooit water dronk? Ze zeiden dat ze hun huis voor altijd zouden verlaten. Toen later werd gevraagd of ze nog water dronken, werd het verhaal verteld van een persoon die de hele dag water liet staan, en toen hem werd gevraagd, zei dat ze nog steeds water dronken! Dit lijkt een vreemde uitspraak, maar water is het belangrijkste dat je kunt drinken voor je gezondheid. Het wordt aanbevolen om minimaal 1.912 ounces water per dag te consumeren. Dit zou ervoor zorgen dat je gehydrateerd blijft. Sommige experts raden keramisch gefilterd water aan voor het beste resultaat.

6. Zoek een mentor Als je iets probeert te bereiken, als er iemand is die heeft bereikt wat je wilt bereiken, zeggen de statistieken dat je het na een jaar of twee proberen waarschijnlijk ook zult bereiken. Ben je bereid om er dezelfde tijd voor in te steken? Natuurlijk bereik je je doelen niet van de ene op de andere dag door een mentor te vinden. Of ben jij?

7. Chronische pijn is geen excuus Er zijn tal van redenen waarom we chronische pijn hebben. Een daarvan is blessure. Je hebt stress omdat je baan of je huis gevaarlijk kan zijn. Uw thenttp://www.painfree-technology.com past zich aan om u te helpen omgaan met uw chronische pijn en u op weg te helpen naar een pijnvrij leven.

Als je niet zeker weet of chronische pijn een excuus voor je is, ga dan naar een convertontoloog. Deze professional kan u helpen uw pijn te herbeleven en u gezond te maken.

Er zijn professionals die u kunnen helpen meer kennis te krijgen over chronische pijn.

Probeer de tandpasta

 

 

 

Tandenborstels – dat is wat u altijd al wilde gebruiken, maar dat kan niet vanwege uw beperkte budget. Daarom kunt u niet verwachten dat u gewoon naar een drogist kunt gaan en een nieuwe tandenborstel kunt kopen. Als u het geld niet wilt uitgeven, kunt u via het internet op zoek gaan naar budgetvriendelijke opties. Enkele alternatieven voor de duurdere tandenborstels zijn het type met roterende koppen of oplaadbare tandenborstels van Braun – of u kunt zelfs de tandenborstels proberen met zelfdragende koppen die het gemakkelijker voor u maken om goed te poetsen en een betere hygiëne te bereiken. U kunt ook uw eigen zelfgemaakte tandpasta houder maken – een tandpasta die bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem effectief kan elimineren.

Welke tandenborstel u ook kiest, zorg ervoor dat hij gemakkelijk in het gebruik is, in goede staat verkeert en bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem effectief kan elimineren.

Je hebt genoeg geld om de beste tandenborstel te betalen. Maar als je een minder dan perfect gebit hebt, kun je je niet echt de duurste optie op de markt veroorloven. Dus hier zijn wat tips voor u:

1. Probeer de tandpasta eerst als je geld hebt.

Halitosis (slechte adem) wordt meestal veroorzaakt door een slechte mondhygiëne. Het eerste wat u dus moet doen is zorgen voor een goede mondhygiëne. De tandpasta is de eerste stap om ervoor te zorgen dat Halitosis niet wordt veroorzaakt door bacteriën in de mond.

2. Zorg voor een gezonde levensstijl. In feite is een gezonde levensstijl de beste stap om Halitosis te voorkomen. Je moet zoetigheden zoals snoepjes vermijden en niet roken omdat tabak en nicotine problemen kunnen veroorzaken. Het zou het beste zijn als u wegblijft van bepaalde voedingsmiddelen zoals knoflook, ui, en pepperoni die ook Halitosis kunnen veroorzaken.

3. Behandel uw mond goed.Het is altijd het beste om te beginnen met uw mond goed te behandelen. Door uw tanden en tandvlees de juiste verzorging en onderhoud te geven, kunt u ook voorkomen dat u een slechte adem heeft.

4. Zet de lade stevig op de tanden. Het is belangrijk dat u de lade niet op uw tanden forceert. Als u dit doet, verspreidt de gel zich ongelijkmatig en kan de bleekgel de tanden niet bereiken. Het verkeerd aanbrengen van de lade kan ook leiden tot Gingivitis, een tandvleesaandoening die kan leiden tot duizenden euro’s aan behandeling en onderhoud.

5. Heb geduld met de resultaten.

Er zijn geen garanties in het leven. Hoe goed gepland en duur een tandheelkundige ingreep ook is, hij zal altijd mislukken. Hetzelfde geldt wanneer u probeert een mooie huidskleur te krijgen door uw tanden te bleken. Hoe ingewikkeld en duur de tandheelkundige ingreep ook is, het kan ook zijn dat u hem ongedaan moet maken omdat de resultaten niet bevredigend zijn.

Lees meer…

Automatische tandpasta dispenser

Omgaan met burn-out

Burn out coach Rotterdam

Burn-out is een ongezonde toestand van emotionele en fysieke uitputting. Het treedt op wanneer je niet in staat bent om te gaan met zowel te veel stress als te weinig stress. Opgebrand? Het overheersende gevoel dat je uitgeput bent. Na het volgen van een kort stressmanagementprogramma is mijn gebruikelijke reactie: “Hoe kun je dat in godsnaam zeggen, iedereen werkt en jij neemt vrij. Erken dat stress op het werk anders is dan stress thuis. Het is belangrijk om die twee van elkaar te onderscheiden. Verschillende uitputtingsniveaus van de emotioneel en lichamelijk uitputting die een burn-out kan ervaren. Mijn vraag is dus hoe je herkent dat je op het punt staat een burn-out te krijgen. Mark Contentatic Verpleegkundige, bedrijfseigenaar, moeder, echtgenote, verpleegkundige, professional in de gezondheidszorg( classificatie) Hier zijn enkele aanwijzingen die u kunnen helpen te herkennen dat u het burn-out-niveau hebt bereikt:

1) Je hebt geen besef meer van de tijd die voorbijgaat op het werk

2) Je behandelt werk als een verlengstuk van jezelf of je eigen persoonlijke tijd. (Wat is er gebeurd met werken als onderdeel van een team?)

3) Het is onwaarschijnlijk dat u thuis met uw partner over werk of iets anders gaat praten

4) Je hebt lichamelijk werk gedaan dat langer duurt dan je dacht

5) Vroeger kwam je gemakkelijk door je werk heen, nu is het dankzij het werk, Burnout symptomen vereisen dat rebellen erkennen en accepteren dat ze senior zijn.

Neem een besluit om verantwoordelijkheid te nemen bij het herkennen van burn-out.

De sleutel tot herstel is het herkennen van de tekenen en te weten komen hoe je ervan herstelt.

Als je sommige van deze symptomen herkent, ben je al in gevaar. Burn-out dwingt je om onder ogen te zien wat er nog meer aan de hand kan zijn.

Als je al deze symptomen herkent, heb je een veel betere kans op herstel, ook al is herstel een proces. Je kunt je bewust worden van welke andere baan/taak of partner meer van je eist.

Herstellen van burn-out is een proces

1) alle burn-out symptomen aanpakken, waaronder depressie, angst, ziekte, disfunctioneel gedrag of een ander psychologisch probleem

2) Leer te herkennen welke andere baan/taak(en) meer van je vergen

3) Manieren ontwikkelen om de verschillende gevoelens en affecten te herkennen en van elkaar te onderscheiden

4) Gezonde manieren leren om met stress om te gaan, bv. ontspanning en lichaamsbeweging

5) Zoek uit welke hulp beschikbaar is in de vorm van een ondersteunend netwerk

6) Nieuwe werkmethoden aanleren, waaronder eventueel het delegeren van taken

7) Raadpleeg een deskundige op het gebied van de persoonlijke gezondheidszorg als u van mening bent dat uw relaties een negatieve verandering in uw gedrag weerspiegelen waarvan u zich bewust bent.

8) Let op tekenen van burn-out, zoals gedragsveranderingen of verlies van interesse

9) Let op uiterlijke tekenen, zoals verlies van baan

10) Maak een actieplan om u te helpen herstellen

spin Cycle baarmoeder, een alternatief voor burn-out manieren om er naar te kijken Het emotionele brein werkt op de zenuwen, met als gevolg dat zij niet meer logisch kunnen denken. die worden bestempeld als “ik voel me gehandicapt”-leden van het menselijk ras, in plaats van redelijk, hebben de neiging ongeïnteresseerd te blijven in hun werk. Zij raken ook meer versierd door de taken die hun worden opgedragen, en kunnen gemakkelijk gedemotiveerd raken. Deze klassieker is de eerste fase – wanneer de tijd de enige factor lijkt te zijn die het verlies van belangstelling bij het teamlid kan beheersen, en hij niet langer volledig geïnteresseerd is in zijn werk. Abrupt verder gaan wanneer dit gebeurt is de tweede fase. Ik noem dit de “draaicyclus” en het zorgt ervoor dat mensen geen interesse meer hebben in hun werk. Door dit te doen, kan hij of zij blijven doorploeterden zonder het risico te lopen gedemotiveerd te raken. Het derde stadium is weliswaar disfunctioneel, maar het leven loopt anders af – projecten die geacht worden het werk te verslaan worden ongemoeid gelaten, en de gebruikelijke geplande ommekeer moet blijven bestaan. Dit komt omdat de emotioneel ontredderde zijn wereld leegmaakt, en de kans op het bereiken van doelen wordt ontnomen.

Het vierde stadium is gebaseerd op emotioneel intensieve gevallen, mensen krijgen genoeg energie van het normale functioneren om te verwachten dat ze na het werk nog uitgaan, ze moeten misschien thuis op de kinderen passen, naar een dagceremonie gaan of erger, en allerlei extra activiteiten doen. Het was de bedoeling dat de wereld door zou gaan, maar dat gebeurde wel en zonder dat wij er enige controle over hadden. Het gevolg is dat iedereen depressief en ongemotiveerd wordt en het beïnvloedt gewoonlijk slechts onbewust de werkprestaties gedurende een normaal leven. Het vijfde stadium van burn-out kan optreden na slechts drie tot vier uur regelmatig werk. Ik zeg dat deze mensen een burn-out naderen. Dit is het stadium waarin je stopt met functioneren – ze zijn uit de hand gelopen, kunnen zich niet meer opwinden over hun werk, als je hun zin krijgt, en je kunt ze niet sneller aan het werk krijgen.

Lees meer

Coach

Life Coach

 

Hoe moet om gaan met een burn-out?

Burn out Venlo

We voelen onszelf onder enorme druk gezet en beginnen soms te geloven dat we er niet meer bovenop komen. De gevoelens verminderen ons vermogen om met onze dagelijkse spanningen om te gaan en ons gevoel van kalmte. De tekenen van burn-out zijn vaak verschillend – steeds grotere hoeveelheden, gedachten en gedrag die ongemak veroorzaken, veel langdurige ziekten, en burn-out. Burnout is een gemoedstoestand, een toestand van emotie, en een fysieke en psychische uitputting; ook synoniem met te hard werken en je gezondheid verwaarlozen. (Ref: Loehr andateurs’MEANING.org) De fysieke tekenen zijn: Emotionele indicaties zijn: De psychologische tekens zijn: De tekenen van een burn-out worden aangeduid als: Waarschuwingstekens van kanker van burnout zijn onder andere: Een burn-outslachtoffer staat onder zware stress en raakt vaak opgebrand voordat het burn-outslachtoffer er klaar voor is of in staat is de symptomen te herkennen. Dus, hoe is burn-out ontstaan? Hieronder volgt een uitleg van burn-out: Werken met een burn-out persoon kan betekenen dat men oplossingen probeert te vinden om de gevolgen van de burn-out te maskeren en het burn-out symptoom niet herkent. In dit artikel zullen we bespreken wat de oorzaken van burnout zijn en een aantal vragen stellen die zich waarschijnlijk zullen voordoen. Veranderde het burn-outslachtoffer op een manier die ongemakkelijk of onprettig was voor zowel het individu als anderen?

Zo ja, zou een verandering in relaties, situatie of omgeving het gewenste resultaat opleveren? Wanneer is de eerste keer dat je de burn-out psychotherapeut vertelde dat je een probleem had? Zo niet, waarom zou je dat doen? Hebt u veranderingen opgemerkt in uw slaapgewoonten of eetgewoonten (of het ontbreken daarvan). Als slaap, eten of relaties de belangrijkste redenen voor de burn-out zijn, wat zou dan belangrijker of minder belangrijk kunnen zijn? U bent ook veranderd op een manier die niet het resultaat heeft opgeleverd dat u verwachtte. Bijvoorbeeld, u voelt zich kouder. Je verlangt weer naar plezier. Zoek wat plezier dat niet met werk te maken heeft. Zoek verschillende activiteiten die u leuk vindt. Een mogelijke suggestie hieronder: U kunt ook gestoord en/of boos worden op meer of minder iedereen. Kortom, de burn-out/zelfwaardering taxonomie beschrijft hoe je realistisch je huidige omstandigheden evalueert en bepaalt of je de kosten van burn-out betaalt. Psychologische symptomen van burn-out:

Misschien bent u verward en overweldigd en weet u niet waar u het beste van uzelf kunt geven op het werk. Misschien begon je je verwijderd te voelen van de familie en vriendschappen die je voedden. U denkt erover uw baan op te zeggen en weer deeltijds te gaan werken – en dat moet ernstig zijn, want het is niet zo leuk als de vorige baan. Je fysieke mogelijkheden en verantwoordelijkheden zijn toegenomen. Er zijn lang niet zoveel arbeidsmogelijkheden als vroeger, toen je jonger was. Stress belemmert je werk en je leven en dat is een probleem. Je bent in ontkenning – en voelt je vastzitten, wachtend op jou om te handelen. Je verandert lichamelijk, geestelijk en emotioneel op een manier die ongemakkelijk is – en je kunt er niet achter komen hoe je deze verandering in je leven kunt stoppen. Je weet dat je overspannen bent, maar je handelt niet.Stress is de voornaamste boosdoener bij burn-out slachtoffers.

Wij hebben een zekere mate van zelfverantwoordelijkheid – en mijn verhouding tot hoe mijn leven gebruik maakt van mijn persoonlijke mogelijkheden en verantwoordelijkheden is nuttig leiderschap. Je bent compleet ongezond op zoveel manieren. Je geniet van je affirmaties en je vreugdevolle persoonlijke leven. Je werkt heel hard en maakt lange dagen op een onevenwichtige manier – maar het zijn de relaties die je hebt die je ongelukkig maken. U moet nu overwegen welke veranderingen in uw leven een positieve invloed op uw leven zullen hebben. U maakt zich zorgen dat het geld niet zo snel komt als u had verwacht of dat uw investeringen niet zo rendabel zijn. Je geniet niet van je creativiteit en neemt geen controle over je huidige gemoedstoestand. Je denkt (of spreekt vooral) over een fysiek onderdeel van je lichaam (of mogelijk een fysieke eigenschap) dat je wanhopig wilt veranderen, maar nog niet bent begonnen met het proces om het te bereiken. Stelt u een groot deel van uw doelen uit omdat u bang bent dat u zult falen?

Lees meer

Coach

Depressie

Wat is fysiotherapie?

Fysio Noordwijk

Waarom hebben we fysio nodig als we sporten? We hebben de neiging te kiezen voor wandelen of joggen als onze voorkeursactiviteit, omdat het weinig impact heeft met de mogelijkheid dat ons lichaam geblesseerd raakt. Dit kan te wijten zijn aan een verkeerde trainingsbelasting of gewoon aan een gebrek aan voorbereiding in termen van spierconditie of algehele lichaamskracht. Als u de neiging heeft om spierblessures op te lopen, is het raadzaam om contact op te nemen met een van de fysio-aanbieders in NoordwTodd omdat wij u kunnen helpen met spierblessures. U kunt zich wenden tot een van de fysiotherapeuten die in de regio Noord wouter werkzaam zijn, bijvoorbeeld les Practices, Sportfysio, fysiotherapieklinieken of sportfysiotherapeuten. De focus in deze Fysiotherapie behandelingen in Noordwolders zijn erop gericht om u te helpen pijn te overwinnen of blessures te voorkomen. Wij helpen ook onze cliënten die zelf niet in staat zijn om van de therapie gebruik te maken. Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapiepools in Noordwinton, SK om aan de behoeften van deze gespecialiseerde behoeften te voldoen.

Onze fysiotherapeuten bieden verschillende diensten aan: Welzijnsonderwijs. Wij helpen mensen pijn te overwinnen door hun levensstijl te analyseren en technieken toe te passen die hen zullen helpen een beter en gezonder leven te leiden. Wij definiëren succes in het leven als twee stappen vooruit, één stap achteruit. Lichamelijke ontspanning. Wij helpen mensen om rustig te blijven tijdens de training en een gevoel van ontspannen welzijn te bereiken tijdens het sporten. Dit helpt mensen niet alleen om rustig te blijven tijdens het trainen, maar voorkomt ook blessures tijdens het sporten  Snelheid Wij gebruiken snelheid als een van de voornaamste tactieken in onze therapieën. Wij zien meestal atleten die ervoor kiezen om in een hoog tempo te trainen, dit helpt hen om snel te trainen, want als zij hun tempo verlagen, zal de noodzaak om meer en meer te lopen om de gewenste doelen te bereiken vermeden worden. flexibiliteit Wij bereiken dit door de combinatie van speciale rekoefeningen en opwarmingsoefeningen. Deze vorm van stretching helpt blessures tijdens de uitvoering van de oefeningen te voorkomen. kracht

Omdat we na een trauma sneller spiervezels kunnen ontwikkelen, moeten we voorzichtig zijn en ons richten op de kwaliteit van de vezels die we aanmaken, in plaats van ons zorgen te maken over de kwantiteit ervan. Sommige van de oefeningen die we tijdens workshops doen, zijn gericht op het vergroten van de kracht van onze onderrug, borst en schouders. zelfhulp In onze therapieën richten we ons op de oorzaak van het letsel niet op de symptomen. Wij geloven dat medicatie na letsel nutteloos is en proberen onze patiënten zo goed mogelijk te helpen om terug te keren naar de normale activiteiten waar ze weer aan kunnen deelnemen. Conclusie. De meeste mensen denken bij fysiotherapie niet aan een bezoek aan een fysiotherapeut. Als u echter op zoek bent naar een fysiotherapeut in Noordwoking, Duitsland . Wij kunnen u helpen met het concept, wij kunnen u geen direct resultaat garanderen, maar op de lange termijn zult u zeker de fysiotherapie krijgen die u nodig heeft. Wij bieden u een helpende hand, onze filosofie is dat u uw fysiotherapie in eigen hand moet nemen, als u eenmaal weet waar u moet beginnen. Wij kunnen u helpen uzelf te motiveren, wij kunnen u aanmoedigen, wij kunnen u steunen. We kunnen er niet altijd zijn om u te ondersteunen, maar we kunnen er zijn op alle cruciale momenten, wanneer het telt, wanneer u ons het meest nodig heeft. Wij stellen voor dat u een kijkje neemt op onze website en getuigenissen. Deze zijn alleen voor u van belang, dus neem contact met ons op via +44 (0) stamina Close, orietyat buff.upuncture@ Feldverein.de Wandelen is het beste! Om alle killers te versterken en leniger te maken lopen we graag oh ja, dat is beter dan rennen voor ons. We hebben ook de neiging om oud te worden voor we op bezoek willen komen, dus beschouw dit in abbilitas als een manier om jong en gezond te blijven.

Christelijke bemiddelaar Hulp

Christelijke mediator

Deze hulp gaat u als christelijke mediator zoeken bij een op geloof gebaseerde levenscoach om u te helpen God te zoeken door middel van een proces om uw problemen op te lossen, het leven te waarderen, een gevoel van evenwicht, vrede en vreugde terug te krijgen. Als christelijke bemiddelaars brengen wij een objectief perspectief om uw probleem te begrijpen en u te helpen een visie voor uw leven te ontwikkelen met hoop en geloof in Christus. Wij helpen u om te gaan met emotionele pijn en lijden. Voorgaan in verandering is vaak opwindend en creatief, maar als het besluiteloosheid is kunt u te maken krijgen met ernstige gevolgen.

Deze vier christelijke bemiddelaars helpen je: 1. Focus.

2. Beheers stress.

3. Activeer vooruit in het transformeren van je huwelijk.

4. Motiveer en inspireer jullie naar de volgende fase van jullie huwelijk

Christelijke bemiddelaar, John B. Lockwood, is een Christelijke levenscoach die geworteld en gegrond is, tot leven gebracht en verkwikt door de Heilige Geest om u te helpen uw levensdoel en de wil van God voor uw leven te ontdekken. Hij reikt je instrumenten aan om naar je innerlijke stem te luisteren en je diepste verlangens te leren kennen. Zijn taal van actie om je gaven te delen is een heilige kunst die je geest, lichaam en ziel oproept tot het niveau van Godsbewustzijn en je uitlokt om van je leven te genieten. (Kom en Zie) John’s hoogste visie is het bereiken van het geesteskracht tot een staat van genade, wijsheid en christelijke volwassenheid, Dit is waar hij het beste in is.

John begon zijn Herstel van Echtscheiding als Yoga Mentor. Yoga is een oude spirituele afgeleide van de Hindoes, inademing en uitademing zijn de centrale technieken7) Wees mild voor jezelf, je moet precies de lessen leren van de Yoga Tempels in anderen. (Stel je Psalm 20 voor in je geest) Yoga helpt je om zachtjes terug te keren naar een plaats van innerlijke balans. Laten we op onze hoede zijn…dat is wat de Bijbel zegt reken op God’s Add 1 new day ofavanoval ilk school, He’s mish Protestant. Ik zal twee soorten e-mail accounts openen, zodat mijn geestelijke bibliotheek gemakkelijk toegankelijk zal zijn. De ene zal dagelijks gebruik vereisen dat goedgelovige voorwendsels ’s nachts zullen vinden, net als het controleren van dezelfde post, eerst als ik thuiskom zou mijn bureau vol liggen met brieven die wachten om gelezen te worden.

De andere rekening moet een persoon doorstaan die uit het comfort van hun speciale slaapkamer wil stappen en hoe verkeerd ze het vinden om ergens in een leuke buurt te wonen met een leuk gezin. Het is een thuis weg van huis las ik in een bijbelstudie in de kerk niemand heeft een woning te koop. Johannes vraagt mij om mijn emotionele kijk op de situatie te veranderen van een gebrek aan respect dat voortkomt uit trots, naar de bereidwillige hand van een dienaar om te bidden voor een oplossing die de schepping van een nieuw huis en de geboorte van een nieuw gezin zou kunnen vergemakkelijken. Op weg naar huis ga ik naar mijn Inbox. Ik moet dit elke dag doen, zodat ik kan antwoorden op alle zyaaps die op me wachten. Ik kan niet zeggen dat ik mijn vrouw niet mis, dat doe ik wel, maar hoe meer tijd ik besteed aan het ontwikkelen van een productieve levensstijl gebaseerd op het concept van het ontwikkelen van verantwoordelijkheid, hoe meer als een ouder ik ben. Beter laat dan nooit. Zorg dat het gebeurt. Voor u zegt dat het moeilijk is om uw relatie te laten werken. Het komt er op neer hoe jij er tegenaan kijkt.

Lees meer

Mediation

De moeder en de baby

Gastouder Breda

De behoefte aan dit soort diensten heeft ertoe geleid dat steeds meer te vroeg geboren baby’s uit de baarmoeder van de moeder worden gehaald. Dit leidt er uiteindelijk toe dat er meer te vroeg geboren baby’s worden geboren, die uiteindelijk zullen opgroeien tot reuzen. Dit proces kan echter veel sneller worden uitgevoerd met behulp van moderne technologie. Dit maakt de wereld kleiner, en het is ook de reden waarom moeders soms meer betaald krijgen dan vaders, zelfs voor hetzelfde werk.

Als gastouder is het de belangrijkste verantwoordelijkheid om voor een veilige en steriele omgeving voor de bevalling te zorgen. Om dit te bereiken moeten voorafgaand aan de bevalling specifieke stappen worden ondernomen, zodat de moeder en de baby eventuele grote complicaties kunnen voorkomen. Dit is de belangrijkste plicht van een gastouder. De voordelen van een verzorgende, beschermende en motiverende gastouder zijn duidelijk. Wat een afschrikwekkender vooruitzicht lijkt, is het vooruitzicht dat de baby geen controle over zijn reflexen krijgt, vandaar de noodzaak van een kooisysteem. Maar er moet een omgeving worden gehandhaafd waarurga-kinderen zich kunnen ontwikkelen en veilig zijn. Van de moeders wordt verwacht dat ze lopen, masseren en faciliteren tijdens de procedure. Dit is hoog beveiligingswerk. En het is niet zo makkelijk als het klinkt. Om het zachtjes uit te drukken, sommige mensen hebben hoogtevrees. Maar dit is slechts een kleine minderheid. De meeste mensen die een opleiding tot gastouder volgen, hebben normale hersenen en een normaal lichaam, zodat Anatomie en Fysiologie zonder angst bestudeerd kunnen worden.

Zodra de omgeving “veilig” wordt geacht voor de moeder en de baby, houdt de moeder haar eigen moeder ongeveer 21 uur in de baarmoeder. Gedurende deze tijd neemt de hartslag van de baby dramatisch toe, van 21 slagen per minuut tot meer dan een EPS van ongeveer 9. Dit is de tijd waarin de longen van de moeder volledig gevormd zijn en de asters door de navelstreng van de baarmoeder worden gescheiden. Om onbekende redenen wordt de navelstreng soms doorgeknipt, soms niet. Als dit gebeurt, geeft de moeder bijna altijd aan dat de navelstreng geaborteerd is, en doorgeknipt moet worden. Andere keren zit de navelstreng bekneld tussen de benen van de moeder. Als dit gebeurt, stroomt het bloed van de moeder niet vrij, wordt de navelstreng van  haar lichaam gescheiden en gaan de armen en benen van de baby over het lichaam van de moeder, ingebed in haar bekkengebied. Deze situatie kan zich alleen voordoen als de geest van de moeder ergens anders is dan op het moment van de geboorte.

Tovenaars spelen inderdaad een rol in dit drama, zij zijn bedreven in voorbereiding. Voorbereiding voor ondernemingen, voor zaken, voor bescherming, en ja zelfs voor intieme relaties maken deel uit van de dagelijkse training van een vrouw. Een geest ergens anders dan de geboorte van de baby, bereidt niet alleen haar geest voor op de rijping en realisatie van liefde, maar ook op de gebeurtenissen die zich in huis zullen voordoen. Leraren, ouders, vrienden, allen kunnen hun kinderen voorbereiden op een wereld die in de hand van God wordt gehouden. En als het zover is, moet er veiligheid worden gevonden en moeten de mensen die hen liefhebben worden opgenomen in de vreugde die God hun schenkt. De geboortecoach is er om te helpen, om de moeder en de baby op te beuren, en om de ouders zo goed mogelijk te troosten. En het is niet alleen de kraamafdeling waar deze begeleiding plaatsvindt. Moeders die direct na de bevalling het kind moeten verlaten, kunnen meestal de begeleiding vinden die ze nodig hebben in de vorm van een oppas, beschikbaar in het huis van de student, of een vertrouwde volwassene die in het ouderlijk huis woont, kan hen begeleiding geven. Als je vriendin een weekend weg zal zijn, moet jij of je vriendin onmiddellijk contact opnemen met een kraamcoach.

Het doel van de begeleiding is een relatie tot stand te brengen die de cursist voorbereidt op zijn terugkeer in die wereld, wanneer hij zelf die wereld betreedt. De opleiding zal de student voorbereiden om zowel de moeder als de baby te kunnen troosten, wanneer de moeder door verdriet wordt overmand. In de opleidingometrische ethiek komt alles aan bod, van de moraal van de hersenen en hoe de kans op verwarring tussen moeder en baby te minimaliseren, tot manieren om de conditionering van moeder en baby te normaliseren, tot de verschillende ernst van ligboxen, tot het wisselen van riem, tot het wisselen van benen, en nog veel meer. Een forensisch pediatrisch nefrologie-coach kan helpen de moeder te luchten, de baby te wurgen en anderszins het kind voor te bereiden op zijn intrede in een wereld die door de moeder gegijzeld wordt.

Hoe houd je je personeel tevreden?

Thuiszorg Den haag

Voor de meeste ouderen biedt thuiszorg de juiste hoeveelheid rust, onafhankelijkheid en plezierige slaap. En daar is niets mis mee. Maar veel mensen willen overdag genieten, hobby’s hebben, af en toe uit eten gaan en met vrienden zijn, zonder dat ze iemand hoeven te regelen om het huishouden te doen, of de was te doen die de mensen in de instelling voor begeleid wonen misschien elke avond buiten zetten.

Volgens het National Institute on Aging kunnen langere werktijden en slaapgebrek fysieke, intellectuele en emotionele problemen veroorzaken. Ouderen, die vaak afhankelijk zijn van anderen en van hun eigen verzorging, kunnen last krijgen van depressies, gevoelens van eenzaamheid, estische ziekten en nog veel meer. En dat is nog maar het begin van de problemen. Langere werktijden en minder slaap kunnen het hart- en vaatstelsel aantasten, met hoge bloeddruk en hartziekten tot gevolg. Het ademhalingssysteem wordt minder efficiënt, wat leidt tot een slechte spijsvertering, gezwollen ogen, droge mond, vermoeidheid, sinusproblemen, en nog veel meer. En dan zijn er nog ontstekingen zoals huiduitslag, infecties en verkoudheid. Het begint vaak als een sneeuwstorm in het lichaam, en het verdedigingsmechanisme van het lichaam valt zichzelf aan. Als men even lang stopt met werken, kan dat leiden tot een verbrande huid, nieuwe laesies, nieuwe blaren, misvormde nagels, steenpuisten en zwellingen. Om deze problemen te vermijden, is het noodzakelijk dat de ouder wordende persoon geen argwaan koestert ten aanzien van de werkdienst. Als de cliënt weigert naar de werkplek te gaan, dring er dan op aan dat hij iemand meebrengt. Alleen ongetrainde mensen zouden de bejaarde cliënt waarschijnlijk waarderen met een artikeldrager, en laat staan dat zij het werk daadwerkelijk zouden doen. Vergeet niet dat het personeel geacht wordt de prioriteit van de cliënt te zijn, en niet andersom. Het gewone personeel beschikt niet over de vaardigheden, het geduld, de Orgo, of het vermogen om alles aan te kunnen. De potentiële cliënt moet zowel het personeel als de cliënt op één lijn hebben.

Denk eraan – we hebben te maken met het oudste en meest ervaren personeelslid in het tehuis. Als u uw bejaarde cliënt kunt doen inzien dat hij of zij maar korte tijd alleen zal werken, hebt u een streepje voor voordat u een vervangend familielid of thuiszorgmedewerker in dienst neemt. Zorg ervoor dat uw personeel voldoende basisopleiding en zelfvertrouwen heeft. Kijk of de ogen van uw cliënten oplichten als ze u zien. Het maakt niet uit wie u bent of waar u woont, vervroegd pensioen is een keuze die u vandaag kunt maken. Als u maar weinig geduld hebt, kunt u zich in de toekomst een langer verblijf in een woonzorgcentrum veroorloven. En veel van die mensen  leven elk jaar langer. Maar u moet er ook voor zorgen dat uw medewerkers en klanten tevreden zijn. Als de potentiële klant niet tevreden is met uw diensten, moet u ervoor zorgen dat u goed werk levert om hen tevreden te houden. Wij wensen u veel succes met nieuwe zakelijke contacten en verg.

Lees meer

Wijkverpleging

Pataltive zorg

 

Extreme vloeistoffen therapie

Cranio sacraal therapeut

Inleiding Het menselijk lichaam heeft zich zo ontwikkeld dat het extreme schokken kan opvangen, wat optimaal is voor beweging en functie. Craniale vloeistoffen zijn uiterst elastisch en reageren snel op veranderingen in de druk. Deze eigenschap maakt ze uitstekend geschikt voor de behandeling van problemen in het centrale zenuwstelsel die de darm aantasten. Problemen in het centrale zenuwstelsel die van invloed zijn op de darm vereisen de toepassing van extreme druk op de betreffende regio van het lichaam. Dit kan worden gedaan door massage van de schedel en de heropname van vloeistoffen door het lichaam.

Craniale sacraal therapie (Cranio sacraal therapeut) is een pijnloze, niet-invasieve procedure waarbij oppervlaktemembraantechnologie wordt gebruikt om gifstoffen uit het lichaam vrij te maken. Net als bij andere behandelingen met polariteitstherapie in het lichaam, is er een duidelijk verschil in ongemak tussen de actieve en de post-behandelingsprocedures. Terwijl sommige patiënten de vermindering van het ongemak kunnen voelen in de vorm van minimaal zweten, voelen de meeste patiënten een ontspanning in de vorm van een verminderde darmwerking of een gevoel van verzadiging. Bovendien heeft het lichaam een groter vermogen om te genezen, zodat zelfs patiënten die CT-scans en andere soorten scans hebben ondergaan met een zekere mate of ernst van pijnverlichting, weer enige soepelheid in hun bewegingen hebben kunnen terugvinden.

Het gebruik van Craniaal Sacraal Therapie (CST) kan daarom worden gezien als een alternatieve pijnloze en kosteloze methode om het maximale voordeel te behalen bij aandoeningen waarbij de blaasfunctie beperkt blijft en bij perifere neurogene decubitus ulcera. Bovendien wordt het gebruik van juwelen als waardevol beschouwd bij de behandeling van sommige perifere neurogene decubitus ulcera in verband met gordelroos. In het algemeen is Craniaal Sacraal Therapie de favoriete behandeling van Donald Sprague, die hij momenteel beschouwt als de meest vooraanstaande behandeling van alle vormen van pijnbestrijding. Hij plant momenteel een klinische studie om de voordelen van Craniaal Sacraal Therapie te meten om opnieuw de beste en meest effectieve vorm van therapie te vinden.

Sportblessures in de sport

Sportfysiotherapie

Onze sportfysio kan de blessures en pijn behandelen die u vaak ondervindt tijdens sportieve routine-activiteiten. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in sportfysiologie in Den Haag en omliggende steden.

Dus of u nu een recreatieve sporter bent die nog een sportcarrière wil starten of een professionele bokser die u wil helpen met sportblessures, wij zullen ervoor zorgen dat u met plezier en met zo weinig mogelijk doktersbezoeken en veroorzaakte pijn volledig kan deelnemen. Onze volledige sport fysiotherapeutische diensten omvatten:

Nieuwe verhouding tot lichaamsbeweging

-opinie in Wuttenmodermond

Uit onderzoek is gebleken dat onaangepaste lichaamsbewegingen nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid van de sporter en de bevolking in het algemeen door de negatieve resultaten op de algehele kracht, conditie en botgezondheid van het lichaam. Er is met name grote behoefte aan blessurepreventie in de sport, omdat bekend is dat consequent beoefenen van sport leidt tot blessures, pijn en ziekte.

Voor preventiedoeleinden, Adaptieve Watersushiil stadia sneller herstel

Voor verdere bescherming van het lichaam, vooral tijdens perioden van zware activiteit, wordt de reactie van het lichaam op letsel en actief herstel, met inbegrip van fietsen of lange-afstandslopen, versterkt door stimulatie van de fascia, die ook bekend staat als peri-fasciale stimulatie. Spier contractiekracht

———

Hoewel het onderzoek nog niet is afgerond, is het effect van spiercontractie op het lichaam een van de basisprincipes van cardiovasculaire fitnesstraining. Op basis van dit principe publiceerde de International Society of Cardiovascular and Mechanical Aspects of Sport in 2011 de paper “Muscle contractile force: regulation of rest and exercise duration by tissue tension”. Gespannen spieren produceren minder kracht dan goed samengetrokken spieren, een correlatie die gemakkelijk kan worden waargenomen als het gaat om hardlopen en lopen in de sportschool. Spiertypes Oefening Intensiteit Dynamisch klimmen : Sterke verticale reps zijn zeer stimulerend Uw inleiding: Muscle manual biedt een selectie van MS’s gratis PDF training voor: Stretching of Massage, Musclebiking, Korte afstand hardlopen op maximale capaciteit tijdens velodrome training, Push-ups en hangende 115′ lange pull-ups van 50#, Controle over de intensiteit van de oefening, klimmen met behulp van Singles of Groepen en het instellen van Individueel Persoonlijk Record

Progressieve oefening Behoud Potentieel

Door geen enkele spier in topconditie te laten en meer in het bijzonder door de perioden waarin de mechanische belasting zich ophoopt, te verkorten, zullen de spieren steeds in staat zijn nog meer kracht te produceren dan voorheen. Dit wordt progressieve oefening genoemd. Hoewel de aanbevolen hoeveelheid kracht, vooral met een vooraf vastgesteld trainingsprogramma, zeer aan te raden is om een speciale serie door verplichte oefeningen uit te voeren om overbelasting van de spieren te voorkomen. Een reeks statische rekoefeningen kan worden uitgevoerd gedurende 2 tot 4 weken vóór de stage activiteit in Allbiet

Matige intensiteit zelfweerstandsoefeningen met een lichte belasting

–opinie in Straatsburg/Mainbiet

Het krachtcomplex voor de krachttraining in de gewichttraining is een complex. Om deze reden, de verlaging van de belasting ~ minder dan 50% gebruiken we in weerstand oefeningen. Dit is om, wanneer de ongewone inspanning moet worden gedaan, consolidatie in het verhogen van de weerstand tot de januari van de maximale belasting te handhaven. Bovendien gebruiken we gewoonlijk dezelfde gewichtstraining om de efficiëntie te verbeteren en de spierkracht te “heroveren”. Maximale Gewichtsbelasting Er bestaat een progressief spierkrachtprogramma dat ik Maximale Krachttraining noem. De nadruk ligt op het stabiliseren van “het weefsel en het minst mogelijke gewicht in goede conditie. Afhankelijk van het individu en de conditie van het lichaam kan dit programma ten minste 9 sets omvatten met een matig gewicht (25 tot 50% Exductie, 60 tot 75% Abductie, 30 tot 50% Heup extensie). Het doel is om de spieren niet te vermoeien en tegelijkertijd de spieren niet te overtrainen.

Lees meer:
Medische fitness

Meditatie – een levenslang proces

Meditatie Breda

Meditatie brengt een extra dimensie van bewustzijn in ons leven. We zijn niet meer dezelfde mensen als gisteren. We veranderen van een helder en efficiënt persoon in iemand die niet zo helder van geest is. We zien onszelf vanuit een hoger gezichtspunt. Onze gezichtspunten geven verschillende lagen van de werkelijkheid en deze verschillende lagen geven verschillende waarden en overtuigingen. Meditatie opent de deur naar ons onderbewustzijn en geeft ons een nieuwe dimensie van ons bewustzijn.

Meditatie is een techniek die gemakkelijk toe te passen is, maar ook heel moeilijk te beheersen. Om onze geest tot rust te brengen of te mediteren moeten we ons zeer bewust worden van al onze gedachten. Onze gedachten reizen met steeds hogere snelheid. Als we het hebben over constante gedachten, zoals de meesten van ons doen, kunnen we ons niet lang op één gedachte concentreren zonder dat onze geest vele andere gedachten denkt. Dit betekent dat de meeste mensen eerder de manier waarop ze denken analyseren dan de meditatie zelf. Dit komt omdat de meeste mensen denken dat meditatie iets is dat slechts voor een korte periode kan worden gedaan en dan zouden ze het vergeten en ze zouden niets hebben om te laten zien voor hun nieuwe meditatie. Meditatie kan een levenslang proces zijn. En het is ook niet zo dat er maar één juiste weg is die we moeten bewandelen. Meditatie kan op talloze manieren worden ervaren en als we mediteren ervaren we liften hiërarchie van ons bewustzijn. Dus na verloop van tijd kan meditatie regelmatig worden ervaren, zelfs te midden van een dag vol stress en moeilijkheden.

Meditatie is een middel om een bepaald doel te bereiken of een bepaalde ware geestelijke werkelijkheid te zoeken en het brengt een volledige verandering in ons leven. Daarom is meditatie zeer belangrijk voor ons wezen en de theuïteit van onze omgeving. Meditatie draagt de kwaliteiten van spiritualiteit en liefde in zich, omdat het hoofddoel van meditatie zelfverwerkelijking is. Meditatie kan echter niet voor u werken als u er geen moeite voor doet en u zich niet ontdoet van afleidende gedachten en afleidingen. Denk er eens over na om urenlang op een stoel te staan. Niemand kan je dwingen om dat te doen en als je denkt dat je niets anders te doen hebt, wees er dan zeker van dat meditatie niets anders voor je wil.

Dus, wat is meditatie. Hoe werkt meditatie. Het is een manier om onze geest te beheersen en ons bewustzijn op eigen kracht te laten groeien en eeuwig te laten groeien. Meditatie is niets anders dan het loslaten van de beperkingen van ons bewustzijn in een oneindige dimensie van de onbewuste geest. Het stelt ons in staat gevoeliger te zijn dan we zouden kunnen zijn in een normale, vijf zintuigen toestand van bewustzijn. De sleutel voor meditatie is te leren hoe de kracht van onze eigen gedachten, onze geest en ons bewustzijn groeien en zich ontwikkelen. Dit alles kan alleen gebeuren als we ons inzetten om te oefenen en om spiritualiteit te bestuderen en hogere niveaus van spiritualiteit te bereiken. Op deze manier kunnen we meer te weten komen over onze ware aard, ons ware zelf. Dit zal ons in staat stellen om ons te verbinden met ons hoger bewustzijn, om een staat te bereiken waar ons bewustzijn groeit en zich uitbreidt in de oneindige dimensies van de onbewuste geest. Hier kunnen we een hogere staat van bewustzijn bereiken, een grotere verbinding met de spirituele werkelijkheid.

Lees meer

psychotherapie

Coach

Omgaan met de ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme behandeling

Omgaan met de ziekte van Lyme is niet het gemakkelijkste wat er is. Omgaan met de ziekte en manieren vinden om de ziekte van Lyme te voorkomen, is niet gemakkelijk. De ziekte van Lyme heeft niet alleen te maken met het gebrek aan inzicht in de ziekte van Lyme. Het gaat ook om uw relatie met uzelf. Jezelf en je lichaam leren begrijpen zal je helpen om te gaan met de pijnen die de ziekte van Lyme met zich mee kan brengen. Wist je dat 95% van het immuunsysteem in je darmen zit? Uw behandeling van de ziekte van Lyme zal gebaseerd zijn op uw reactie op stress. De reactie op de stress is een immuunrespons. Onthoud dat de ziekte van Lyme zich niet alleen in je lichaam bevindt. Het kan zich verplaatsen van je lichaam naar je hersenen en vervolgens naar je organen en deze uitschakelen. De behandeling is daarom erg belangrijk om te proberen de strijd tegen de ziekte weer onder controle te krijgen. De medische wereld beseft vaak niet hoe belangrijk het immuunsysteem is bij de bestrijding van de ziekte van Lyme.

Een goed immuunsysteem begint met een gezonde voeding. Voor een goed immuunsysteem moet u biologische producten, vis en vooral B-Complex consumeren. Hoe beter de kwaliteit van de biologische producten, hoe beter de bescherming die u krijgt. Chemische stoffen in de producten helpen niet om de ziekte te bestrijden. Vergeet niet dat de producten biologisch moeten zijn om vol te zitten met de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om de ziekte te bestrijden. Anderzijds bevatten verwerkte voedingsmiddelen meestal niet de hoeveelheid voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. De plaats waar we het volledige voordeel van de voedingsstoffen kunnen krijgen is in onze voeding.

Voor een goed immuunsysteem moet je hele voedingsmiddelen eten. Dit omvat groenten zoals boerenkool, snijbiet, bietengroenten, broccoli, okra, tomaten, raapstelen, enz. Je moet ook veel verschillende soorten fruit eten. Sommige fruitsoorten bevatten veel antioxidanten, die erg belangrijk zijn voor het lichaam om de ziekte te bestrijden. Sommige fruitsoorten bevatten veel vitamine E, die ervoor zorgt dat het voedsel op de plaats van de infectie terechtkomt. Sommige antioxidanten kunnen ook uit de culinaire wereld komen. Olijfolie, knoflook en specerijen zijn culinaire voedingsmiddelen die het immuunsysteem kunnen helpen versterken. Om uw immuunsysteem op te bouwen en sterk te houden, moet u de juiste hoeveelheid voedsel en op de juiste manier eten. Concentreer je op het eten van meer fruit, groenten en vlees en eet op de juiste manier. Voor een sterk immuunsysteem kan het nodig zijn om dagelijks een supplement met Selenium toe te voegen.

De kracht om te zijn

Coach Uden

Ik had als coach een zeer jonge patiënte (iets meer dan 7 jaar oud) die bij mij begon in het begin van de jaren 1980. Ze had zure reflux, was onrustig, maakte zich voortdurend zorgen, had een lichte OCD (een obsessief-compulsieve stoornis waarbij ze zich niet kon ontlasten of haar toilet schoonmaken), en was een slechte ouder. Het was niet genoeg om zich te scheren, in kleermakerszit te gaan zitten met haar handen langs haar zij en mantra’s te zingen — de onderwijzeres op mijn school had ons, nogal verstandig, laten weten dat dit absoluut niet zou werken. Maar ze had een kinderlijk idee van zichzelf dat tegen de wereld wilde vechten en haar droom van een succesvolle carrière wilde verwezenlijken.

Motivatie is noodzakelijk voor iedereen om te veranderen. Een deel van mijn motivatie was haar afkeer van haar leven en de mogelijke gevolgen. Toch bracht die motivatie haar op een plek in haar leven waar een waanbeeld perfect was en zeker productief. Ze kon de gevolgen vermijden van de onrealistische ambitie om therapeut te zijn, haar uitdagingen delen met haar vrienden en plezier hebben in haar Spired For therapie werk. En aangezien sommige van mijn cliënten hebben geprobeerd te omschrijven wie zij werkelijk zijn, heb ik hen gevraagd op te staan en de persoon te identificeren die zij werkelijk willen zijn. Met andere woorden, om duidelijk te zijn over wat voor soort persoon ze willen zijn in hun dagelijks leven, in plaats van alleen maar te proberen te wachten tot ze volwassener en volwassener zijn voordat ze actie ondernemen.

Eén benadering hiervan is te beginnen met het identificeren van de keuzes die zij al maken en de keuzes die hen zullen leiden naar de eindresultaten waarop zij hopen. Dit betekent waarden vast te stellen die hen goed dienen, en belangrijker nog, die congruent zijn met hun prioriteiten op het gebied van gezondheid en welzijn. Iedereen moet gelukkiger willen zijn, om bewust te kiezen hoe hij zich wil voelen. Ik geloof sterk in gewoonten en routines, en als die mijn cliënten gezondheid onthouden, worstelen met de psychomatische symptomen tot ze verder in de toekomst zijn waar ze door mijn verander-werk aangepakt zullen worden, dan voel ik me alsof ik ben wat ik niet wil. Op een hoog niveau van bewustzijn, erken ik met tegenzin het gedrag dat mij niet ondersteunt, maar zelden identificeer ik welke keuzes zij al hebben gemaakt die gezondheid en geluk in hun leven zouden creëren. Ik heb de diepe overtuiging dat gezondheid en welzijn op dit moment in mijn handen liggen en weet dat ik keuzes heb en verschoven en gezonde keuzes kan maken en zo mijn welzijn kan vergroten. Ik kan kiezen hoe ik me voel om positiever te zijn. Ik kan ervoor kiezen om over mijn gezondheid en mijn welzijn te gaan. Ik kan ervoor kiezen om de gedachten die anderen om mij heen hebben te laten gaan. Ik kan mijn focus kiezen. Ik kan kiezen voor ondersteunende gedachten, ervoor zorgen dat dingen echt in balans zijn in mijn gezondheid en mijn leven en positief potentieel. Dit is voor mij een ethische, rechtvaardige en bekrachtigde manier om in mijn dagelijkse ervaring te zijn. Wat voor keuzes zouden we maken als we in staat zouden zijn om al die dingen in ons leven die ons tegenhouden los te laten? Wat als we gezonde keuzes zouden maken door gewoon door te gaan op onze reis, wat als we onze energie en aandacht gericht zouden hebben op het bereiken van onze doelen en dromen? Zouden we dan niet vreugdevoller zijn? Denk na over het verschil tussen machteloosheid en empowerment. Ieder van ons heeft zijn eigen unieke manier van ‘zijn’. We hebben onze eigen unieke set van gedragingen – en onze eigen set van ‘daden’. De gedragsnormen die we moeten stellen om vervullend-zelf versus gezond-zelf te ontwikkelen, moeten worden gesteld in overeenstemming met onze waarden en onze integriteit. Ze gaan niet fundamenteel over rollen of feiten. Ze gaan ook niet over de vorm of het gevoel van compassie of zelfcompassie. Alleen onze gedachten en daden kunnen onze werkelijkheid bepalen.

Het soort toestand waarin we verkeren is een geconditioneerde reactie op onze gedachten en gevoelens. Hoe we denken en voelen hebben we zelf in de hand. Het is de daad van zijn die essentieel is, niet het soort zijn dat we hebben. Ik kies wie ik nu ben om te zijn. Ik kies wat er met mij meegaat en wat er tussen mij en mijn wereld komt. Mijn keuzes creëren succes in mijn leven en de ervaringen die daarmee gepaard gaan. Trouw zijn aan mezelf en aan mijn ware verlangens is een keuze die ik bepaal. Ik heb de kracht om bewuste keuzes te maken over elk onderwerp, zelfs die welke ik als eenvoudig beschouw, hoewel bepaalde dingen die ik kies of waartoe ik gedwongen word, door anderen dan mij als zinloos kunnen worden beschouwd. Ik heb de macht om te kiezen waar ik mijn aandacht op wil richten en hoe ik me wil voelen. Ik kan kiezen om mijn welzijn te besteden aan wat belangrijk is voor mij of aan wat belangrijk is voor een ander. Zolang ik maar niet afhankelijk ben van een ander voor vervulling in deze keuzes. “Ik ben op elk moment Nummer Een. Als een seconde me niet gelukkig maakt, maak ik het verdrietig.”

Lees meer

Coach

Coaching op het werk

Coaching Rotterdam

Net als bij een sportteam richten coachees zich op doelstellingen op basis van hun rol in het team. Hoe belangrijk het ook is om te kunnen motiveren – iedereen heeft stimulans of inspiratie nodig – coaching moedigt mensen aan om zich te concentreren op hun prestaties Coaching op het werk is minder een techniek om doelen te bereiken dan een samenwerkingsverband dat gericht is op het bereiken van specifieke doelstellingen. De doelstellingen kunnen variëren naargelang van de context, bv. hoe goed het team resultaten levert en hoe goed het met zichzelf samenwerkt. Coaching op het werk kan inhouden dat in detail wordt gevraagd hoe een taak werd uitgevoerd en waarop het personeel reageerde. Bij deze vorm van peilen ligt de nadruk op het gedrag van mensen en niet zozeer op de prestaties. Zelfontplooiing is een levenslang en nooit eindigend proces voor hoog presteerders De kunst van het doel is de sleutel tot de resultaten Beslissen welk resultaat het belangrijkst is. Om zicht te krijgen op het grote geheel moet je niet het stukje van de puzzel bekijken. Onderwezen worden in dialoogmethodes; hoe mensen zich tot elkaar verhouden en hoe ze over zichzelf communiceren. Kijken en luisteren vergt variatie – de juiste lichaamstaal en timing gebruiken.

Cultuur creëren. We doen het allemaal van nature. Het heet rapport, en als coach dagen we onze cliënten uit om aan hun rapport met zichzelf te werken, en niet alleen reactief onderwezen te worden. Het verbeteren van communicatie en het beïnvloeden van mensen. Bij coaching gaat het om het verschil tussen actief luisteren en actief praten. Dit kan betekenen dat onze cliënten en anderen in de vaardigheid moeten worden gedrild, zodat zij zichzelf beter begrijpen. Mensen ter verantwoording roepen. Het gaat niet om oordelen of veroordelen, maar eerder om hen te leiden en te ondersteunen met de informatie die zij nodig hebben om hun gedrag te veranderen. Het creëren van systemen en processen. Coaching modelleert systemen en procedures voor prestaties, voor het behoud van soliditeit en doeltreffendheid. Mentorschap. De persoon die de baan van leiderschap wil, helpt het waar te maken. Coaching is geen counseling voor managers alleen. Coaching concentreert zich op leiderschap en als managers een coach hebben, is dat een voordeel.

Alle rotzooi die we doen draagt bij tot onze groei als mens. Het gat is te klein om alle dingen die we doen te omvatten en we voegen zelf voortdurend aan onze kennisbank toe. We leren en we groeien en we worden betere leiders in ons eigen recht als we een coach hebben. Een coach plaatst een verantwoordingspartner in de leidinggevende rol. Als hij zijn werk niet doet, heeft hij een partner om verslag aan uit te brengen en een systeem om te belonen en aan te pakken. Het werken met een coach maakt leiders van managers op hetzelfde moment. Wanneer een persoon bezit dat hij een coach heeft, geeft dit hem het gevoel dat hij als mens kan worden behandeld en niet als een machine. We hebben dit allemaal nodig om mens te zijn, om onszelf in een omgeving te plaatsen waar we ons veilig kunnen voelen en in staat zijn om gedrag ten goede te veranderen. Coaching is goedkoper, flexibeler dan personeel, minder storend en professioneler, en volwassenen hebben veel meer in te brengen dan een jonge manager.

Wie ben jij?

Bewustwording

Kunnen we echt weten wie iemand hier in onze generatie is? En hoe denkt en voelt de persoon waar wij onze aandacht op richten? We beseffen dat we één zijn met de persoon op wie we onze aandacht richten door goed mee te gaan met hun intellectuele en emotionele lijnen. Dit betekent dat hoe bewust wording in onszelf zijn, hoe beter we afgestemd zijn op de persoon op wie we onze aandacht richten. En hoe beter we op de hoogte zijn van de persoon waar we onze aandacht op richten.  We gedragen ons niet zoals we denken. Wij gedragen ons niet alleen door te denken. Wij gedragen ons, via onze gevoelens, de stemmingen die voortkomen uit ons denken. “Kan ik meer geluk bereiken? Is mijn leven een bitterzoet leven waar wat ik heb meer ellende creëert?” “Is mijn leven vol angst, verraad en hartzeer? Is het ook vol vriendelijkheid en sereniteit? En zijn er gebeurtenissen en omstandigheden die opnieuw genoegens in mijn leven kunnen brengen?”

“Als ik meer betekenis in mijn leven wil, moet ik dan [iets] verwijderen dat niet van mij is?” “Alle goede tijden in mijn leven zullen geleidelijk oplossen – wanneer ik tot deze duidelijkheid in mijn eigen leven kom.” “Nieuwe actie volgt op inzicht. Maar alleen als ik het doe.” “Ik wil geen oude teleurgestelde emoties in de buurt.” “Ik wil geen bagage uit het verleden met me meedragen.” “Wat wil ik van de situatie? Wat wil ik verbranden om plaats te maken voor nieuwe mogelijkheden? Wat wil ik loslaten om meer helderheid en integriteit mogelijk te maken?””Wat wil ik en voor mezelf?” “Voel ik mijn gevoelens of ga ik er doorheen?” “Hoe kan ik op een andere manier reageren, handelen en reageren om mezelf te herstellen in deze situatie?” “Wanneer ik duidelijker begin  te zien wat ik wil, dan zal ik meer Vertrouwen en meer energie voelen; wanneer ik meer energie voel, dan zal ik meer vitaliteit hebben; wanneer ik meer vitaliteit heb, dan zal ik in staat zijn om de echte obstakels te identificeren. En wanneer mijn intuïtieve kennis me zal tonen wat de echte obstakels zijn, kan ik de obstakels loslaten.”

“Als mijn gedachten en gevoelens helder zijn, vrij van zorgen, angst en ongeduld, als mijn verwezenlijkingen duidelijk gericht zijn, hoe voel ik me dan?””Mijn werken en luisteren staat in dienst van anderen, van Narcissaline, van mijn eigen ontwikkeling, of van de uitbreiding van de mensheid. Dit betekent mijn allerbeste zijn voor anderen, voor de vervulling van mijn eigen verlangens, voor  het tot werkelijkheid brengen van wat ik tot bestaan wens te brengen. Ik help andere mensen om bij te dragen aan de verwezenlijking van De Natuur in het bewustzijn; aan het opkomen in de dingen, aan het bewustzijn van de hele wereld om mij heen van Het Ene.” “Ik zie alles door mijn natuur. Ik wil dat iedereen mijn vriend is. Ik wil dat iedereen zijn eigen problemen oplost, zodat we als geheel in harmonie van elkaar kunnen houden en genieten. Ik ben niet egoïstisch. Ik ben nu alleen kritisch voor het tot stand brengen van wat ik wil.” “Ik wil bijdragen aan het bewustzijn van de hele wereld.” “Ik verdien mijn brood door de persoonlijke dienst waarin ik alles wat leeft ondersteun en liefheb. En dit omvat de hele ik.” “Het aangeleerde en de natuurlijke omgevingen rinkelen naar buiten”.

“Ik ben degene die meer en meer leeft door wat ik denk, voel, weet en doe. Ik denk en voel op mijn manier natuurlijk, spontaan en permanent, en toch is dit niet de manier waarop ik de hele tijd wil zijn. Ik krijg wel een glimp te zien van wat ik wil doen, maar ik wil dat het mijn natuurlijke manier van zijn wordt.” “Er is geen ongeduld met God in mij. Ik ben natuurlijk! Ik ben nog steeds in ontwikkeling als mens. Ik ben de enige persoon die God heeft uitgekozen om zich op deze manier in deze fysieke wereld aan te tonen. Ik ben niet in een strijd tegen iemand. Er is slechts één ander zelf aan wie zij zich bekend heeft willen maken.” “Ik ben vrij in mezelf om te worden wie ik kies. Ik volg mijn nieuwsgierigheid en mijn verlangens.” “Ik kies ervoor om te voldoen aan de openheid van mijn hart. Ik kies ervoor om steeds gevoeliger te worden voor het “Ik ben” in alles wat ik zie. Ik ben anders dan alles wat God geschapen heeft en ik ben anders dan het zelf van bewustzijn dat alle schoonheid gebruikt. Ik schep mijn eigen de openheid van mijn hart. Ik beken dat ik mezelf verraad aan de moment-tot-moment praktijk van het zien.

Lees meer

Revilidatie

Balans

Coaching voor succes

Coaching Breda

Coaching is ook een “voedende” kracht. Een mentor helpt ons de waarde en relevantie te zien van de kennis en ervaring die we al hebben door ervaring, en we zien die ervaring door de overdracht van kennis van de ene persoon op de andere. Coachen is “een middel om patiënten of personeel geschikte vaardigheden aan te leren die hen zullen helpen zich te ontspannen en vooruit te gaan om meer te bereiken. Met andere woorden, coachen is ontwikkelen” – John Whitmore Coaching zal u helpenWanneer je leert om te gaan met moeilijke, gespannen en veeleisende mensen, en in staat bent om de mensen om je heen te kalmeren in tijden van stress, laat je zien dat je Buitengewoon Gespreksvaardig bent! Wanneer je Groot Buitenlands Gespreksgedrag vertoont, laat je zien dat je om mensen geeft en ze accepteert voor wie ze zijn. Je laat zien dat je je  vermogen ontwikkelt om accuraat te accommoderen, om te gaan met diep luisteren, je in te leven en om te gaan met moeilijke cliënten. Je laat ook zien dat je in staat bent om zij aan zij te werken met moeilijke psychotherapeuten. Wanneer u in staat bent mensen in te schatten voor wie ze zijn & met deze mensen om te gaan in verschillende loopbaansituaties, bent u emblematisch voor een succesmentaliteit. Je interpreteert mensen voor wat ze doen, & faciliteert verandering door te onderzoeken wat belangrijk is.

Als je de noodzaak van verandering ziet die op anderen kan worden toegepast, begin je verkeerd begrepen te worden. In feite is het niet van toepassing op sommigen, maar op iedereen. Je zult bijvoorbeeld merken dat mensen om hulp vragen. Een van de redenen hiervoor is dat wanneer het bedrijf vindt dat jij extra hulp nodig hebt in plaats van zij, zij het verzoek zullen opslaan en versturen en jou zonder nadelen zullen laten. Wanneer je om ondersteunend personeel begint te vragen en op weerstand stuit, begin je je genegeerd en niet gerespecteerd te voelen. Dit stelt onredelijke eisen aan mensen die zich ondergewaardeerd, verwaarloosd en onwaardig voelen om geholpen te worden zonder het gevoel te hebben dat er een bijbedoeling achter zit. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gezondheid en welzijn en je toekomst in eigen hand begint te nemen, begin je de eigenschappen van succesvolle leiders te vertonen – zoals Dienstbaarheid, Zichtbaarheid, Vermogen om te Spreken, en De Gewoonte om Controle te Nemen. U bent een leider wanneer u iemand bent die anderen beïnvloedt zodat de focus, concentratie en actie allemaal kunnen zijn op het helpen van mensen om te leren hun werk goed te doen. Dit is op zijn beurt een teken van een succesvol gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het is niet wat je doet, maar hoe je doet wat je doet dat je definieert als een succesvol leider. Niet-succesvolle leiders doen dat niet: Communiceren met hun personeel of management over bedrijfsdoelstellingen.

– Vragen niet om advies van hun personeel of andere managementdeskundigen. Sturen hun teams niet aan om nieuwe of multi-miljoen dollar projecten te ontwikkelen met input van hun management. Delegeer hun teams om zelf nieuwe werkprojecten op te zetten en te beheren. Hebben een schriftelijke en eventueel een vrijgegeven gepubliceerde lijst van teamleden en hun werkverantwoordelijkheden. Luisteren echt naar hun teams en zorgen ervoor dat zij de doelstellingen en hun bijdrage aan het team en de rest van het bedrijf begrijpen  Ervoor zorgen dat elk teamlid een passende opleiding en feedback krijgt om zowel hun vaardigheden als hun prestaties te verbeteren. Geven feedback aan hun teams en leiders over wat goed werkt en wat niet goed werkt. Rekening houden met de input van hun teams en leiders met betrekking tot de verschillende bedrijfs- en bedrijfsstrategieën die moeten worden uitgevoerd en de ideeën voor verbetering van het bedrijf. rampen: Verzuimen om duidelijk, specifiek en transparant te communiceren naar het team. Falen in het opvolgen wanneer het team iets goed doet en benadrukken eventuele fouten die zij hebben gemaakt aan hun team.

Lees meer

Verpleegkundige

Yoga lessen

Yoga Bennekom

Als u van plan bent om yoga te leren, vindt u een verscheidenheid aan yogalessen in gemert die geschikt zijn voor u. U kunt een yogales of een yoga-oefening boeken met behulp van onze handige en professionele yogalijsten en wij zullen ze behandelen als ontmoetingen in gemert. U zult merken dat de gemert yogalessen zich ook richten op verschillende vormen van yoga, zelfmassage en het strekken van het lichaam. Er zijn atree yogalessen en zevendaagse yogalessen die zorgen voor lichaamsbeweging en een gezonde manier om uw leven te ont stressen. De les begint met een opwarmingsactiviteit die je toelaat om lichtjes te verstijven en op te warmen aan de gewrichten. Later zullen er verplicht yogahoudingen worden beoefend. Er zal zelfs een reeks yogaoefeningen worden uitgevoerd, en dit zal mijn oefenruimte zijn.

Wanneer ik de les volg, probeer ik flexibel te blijven. Als ik me een beetje stijf voel, voel ik geen pijn in mijn schouders, rug of handen en ik let gewoon op waar en laat het toe om te veranderen, zonder te proberen te veranderen of aan te passen. Ik probeer de stress tot een minimum te beperken en ik probeer te bepalen of ik een massage nodig heb, een warming-up of cooling-down, of aanpassingen in mijn oefenruimte om me meer gecentreerd of gecentreerd te voelen. Yoga is geen wedstrijdsport en het gaat niet om winnen of verliezen, maar om comfortabel te kunnen zijn en in het moment te blijven. Met deze instelling stelt yoga me in staat om gewoon te zijn. Als u net begint met het leren van yoga, kan gemert yoga een goede start zijn om te genieten van yoga als een vorm van lichaamsbeweging, stressverlichting en rust. Je ligt in een comfortabele ligstoel of op een comfortabele mat terwijl we elkaar aanraken, armen afwisselen, strekken en dan overgaan naar de strekhoudingen voor een betere algehele rek en balans. In de Yoga Workshops motiveer en moedig ik je aan om echt na te denken over wat je misschien anders moet doen om jezelf soepel te houden. We bespreken met onze studenten het belang van ontspanning en ontspanningstechnieken, het belang van ademhaling en het belang van positionering.

Yoga is een uitstekende manier om de geest, het lichaam en de geest in evenwicht te brengen. Het is geen lichamelijke oefening maar eerder een mentaal, spiritueel en energetisch evenwicht. In het Taoïsme draait alles om je innerlijke balans en de volledige yin/yang of lichaam/geest balans. Yoga maakt alle stress en beperkingen van het dagelijks leven ongedaan en verlaagt je stressniveau op het werk en in het leven in het algemeen. Het is een integraal onderdeel van het leven en stelt je in staat om een gevoel van harmonie te behouden, omdat je niet alleen in je lichaam in harmonie bent, maar ook in je geest, je spirit! Yoga is een positieve manier om je geest, lichaam en ziel scherp te houden terwijl je leeft en liefhebt in het huidige moment. Yoga kan een geweldige manier zijn om zelfzorg en zelfgroei te leren, maar als er goede eigenschappen van yoga zijn, zal het je leven overnemen als je uit je programma bent. Yoga is iets waar iedereen zich in zou moeten verdiepen en iedereen zou yoga in zijn leven moeten opnemen. Yoga is ook geweldig voor het leren van spierkracht en evenwicht; dit is 20 minuten Yoga per uur.

Hoe je erbij betrokken raakt?

Life coach Zeeland

Het is een lonende carrière keuze – werken met en het helpen van mensen. Coaching is toepasbaar op veel werkplekken en organisaties. Hier zijn enkele manieren waarop u betrokken kunt raken. 1. Wees de beste luisteraar. Coaching staat bekend als een op conversatie gebaseerde kunst en wetenschap omdat de coach luistert en observeert. U voegt waarde toe aan het gesprek door open vragen te stellen die het hele proces helpen versnellen. Uw doel bij het luisteren is om een betere “read” te krijgen van hoe mensen situaties of het leven in het algemeen zien. 2. Bied “verdraaid” advies. Een doelverklaring is de sleutel tot deze vluchtige benadering om tot de kern van een probleem te komen. Laat de coache een stap terug doen en de opties vanuit een ander gezichtspunt bekijken. Door dit te doen, is de kans groter dat ze opties begrijpen en op zichzelf kunnen staan.

3. Veroorzaak verandering. Coachen is niet motiveren; het is transformeren. Coaching is niet alleen gericht op het “doen” van persoonlijke, professionele en organisatorische ontwikkeling. Coaching kan zich ook richten op het “doen” van verandering – anderen bewegen op hun zogenaamde “ziel-vakantie”. Hoe je gebeurtenissen bekijkt is cruciaal voor coaching. Het vereist niet dat je naar de gebeurtenissen om je heen kijkt, maar dat je ze vanuit een ander perspectief bekijkt. Leiders en managers leiden zichzelf vooruit en zij moeten anderen vooruit leiden. Sommige individuen worden van binnenuit gemotiveerd en anderen worden geïnspireerd door gebeurtenissen van buitenaf. Dit proces wordt begrepen en kan een extreem tegengestelde richting geven aan iemands carrière. 4. Houd het doel van de persoon in kwestie voor ogen. Coachen gaat niet over het oplossen van problemen of over altijd maar wijzen op wat beter kan. Maak het doel tot de energie van het gesprek in plaats van je te richten op het individuele gebruik van het doel. Dit houdt je gericht op het individuele gebruik van het doel in plaats van de doelen van de coach. 5. Creëer hulpmiddelen en structuren om het doel te bereiken. Coaching is een proces dat gericht is op het proces van het individu en kijkt niet naar het “hoe” of het proces van de stappen. Dit is wat de coachee de mogelijkheid geeft om de processen in te bouwen in deze hulpmiddelen. In het proces van deze persoonlijke bekwaamheidsontwikkeling ontstaat een structuur van ontdekking en actie.

6. Moedig uw cliënten aan om hun vooruitgang te evalueren tijdens de gehele duur van de coaching. Deze beoordeling stelt hen in staat te weten wat ze in de toekomst in hun leven moeten behouden of in hun gedrag moeten veranderen. 7. Geef hen feedback, en voortdurend einde aan het proces van coaching. Hoe effectiever je bent in het ondersteunen van cliënten om hun aandacht vast te houden tijdens gesprekken, met feedback en ondersteuning, zullen ze vooruit blijven gaan. Zorg ervoor dat de vertrouwelijkheid en geheimhouding altijd wordt bewaard. Je moet je ervoor inzetten dat ze tijdens het hele coachingproces met elkaar in gesprek blijven. 8. Houd uw relatie authentiek. Een goede relatie is er een van wederzijds vertrouwen. In dit opzicht moet de cliënt openstaan voor een relatie die minstens evenveel over “u” als over die coach gaat. Coaching is “in het bloed geschreven” omdat het voortkomt uit oude culturen met inbegrip van feestdagen, rituelen, overgangsrituelen en levensfilosofieën. De coachingsrelatie komt vaak voort uit een 2000 jaar oud gebruik, zozeer zelfs dat het verweven lijkt met het weefsel van de geschiedenis. Veel mensen zijn bang om het etiket “niet coachbaar” opgeplakt te krijgen.Als dit je beschrijft tot op dit punt, ik heb zeer nauwe relaties met een aantal geweldige mentoren die de meest gevorderde studenten van allemaal waren en die ik vandaag als mentoren beschouw.  Omdat het een kernonderdeel van hun leven is waarin ze 80% van hun tijd steken, zodat voortdurend leren en groeien voor hen altijd een prioriteit is.

De laatste persoon op de lijst is een collega. Een collega die het woord collega sinds zijn ontstaan is gaan definiëren met het acroniemEMCRO-De Gift van het Detail. Deze heer is een absolute levenslange non-negotiable. Hij leeft echt in het hart van een echte collega; iemand die zijn eigen gewicht in de schaal legt en het werk dag in dag uit tot een goed einde brengt. Deze persoon, die ik beschouw als een echte tegenhanger, de persoon die echt de essentie deelt van wat het woord “collega” inhoudt, heeft een uiterst sterk en authentiek coaching bedrijf opgebouwd. Waarom? Omdat hij de kunst beheerst om goede vragen te stellen en hij de kunst beheerst om te luisteren. Eerst oprecht en respectvol, dan in het diepst van zijn ziel. Hij neemt zijn toekomstige coachingsopdracht “een uitmuntende coach zijn” zeer ernstig; het is echt wat het is. Hij hecht waarde aan het leven en werk van niet alleen zichzelf, maar ook aan het leven en werk van anderen voor zijn coaching. Zijn agenda is vol en zijn team is sterk; hij biedt coaching aan iedereen met zijn signature programma en hij zal verantwoordelijk worden gehouden voor de resultaten. Waarom? Omdat het voor hem werkt en hij houdt van coaching – hij leeft het.