Hoe kies je de juiste supplementen voor gewichtsverlies?

 

Voedingssupplementen kopen

 

 

Hoe wel een evenwichtige voeding een goed begin is, moeten sommige voedingsstoffen worden aangevuld wegens een tekort in de voeding of omdat het wenselijk is over meer voeding te beschikken. Multivitaminen kunnen een goede keuze zijn, ervan uitgaande dat het supplement alles is wat u nodig heeft. Sommige voedingsstoffen zijn zo hoog dat het vrijwel onmogelijk is ze in uw voeding binnen te krijgen. Zoals vitamine D, bijvoorbeeld, die u alleen uit een andere bron kunt halen – de zon.U kunt voedingssupplementenook om andere redenen willen kopen. Een verscheidenheid van redenen, variërend van ontgifting tot gewichtsbehoud, kan worden ondersteund. Raadpleeg uw arts of apotheker omte zien of de supplementen die u wilt kopen bewezen voordelen of gevaren hebben voor uw specifieke aandoening. Het is raadzaam supplementen zo dicht mogelijk bij de houdbaarheidsdatum te kopen, om hun waarde te garanderen. Koop alleen supplementen die niet gemakkelijk door maagzuur kunnen worden afgebroken. Een enterische coating zal de voedingsstoffen beschermen tegen beschadiging door maagzuur. De coating moet voldoende zijn om de voedingsstoffen te beschermen tegen afbraak door maagzuur. Gemaakt van gecertificeerd organisch volledig voedsel. De fabrikant moet het productieproces van voedingsmiddelen die deze stoffen bevatten, voltooien dicht bij de plaats waar de voedingsmiddelen zijn geteeld. De voedingsmiddelen moeten rondom 100 procent heel zijn.Dus, voedingssupplementen kopen met voorzichtigheid? Het hangt ervan af wat u nodig hebt. Als u regelmatig naar de dokter gaat, of als u zelden bepaalde voedingsmiddelen eet, dan hebt u hoogstwaarschijnlijk geen voedingssupplementen nodig. Als u echter een atleet bent, of als u vatbaar bent voor allergische reacties, dan moet u overwegen supplementen te kopen die gemaakt zijn voor atleten. Sporters die hoge prestaties leveren, moeten ook met hun diëtist overleggen voordat ze beslissen welke supplementen ze gaan gebruiken. Dit komt omdat sportsupplementen worden geclassificeerd als supplementen en aan bepaalde richtlijnen moeten voldoen. Atleten moeten niet alleen hun gezond verstand gebruiken, maar ook aanbevolen trainingsdiëten volgen en ernaar streven “evenwichtig” te zijn in hun voedingsinname. Wist u dat één enkel voedingsmiddel u niet van alle vitaminen en mineralen kan voorzien die u nodig hebt? De meeste mineralen en vitaminen worden niet goed in je lichaam opgenomen via je voeding, omdat 1) de meeste voedingsstoffen worden vernietigd door koken en 2) sommige voedingsstoffen worden beschadigd door maagzuur. Hoewel een goede multivitamine deze tekorten kan verhelpen, doet een slechte voeding dat niet. Dus zelfs als je een goed dieet hebt, is de kans groter dat je van sommige voedingsstoffen te weinig dan te veel binnenkrijgt. Vandaar de noodzaak van een goede multivitamine.

Zijn Multivitaminen voor Gewichtsverlies Echt Effectief?

De meeste mensen met overgewicht weten dat ze moeten afvallen. Maar helaas zijn de meesten niet op de hoogte van het juiste soort dieet om gewicht te verliezen, of hoe ze moeten beginnen. Daarom is het ofwel een te grote opgave voor hen om zich aan te passen, ofwel zien zij geen andere mogelijkheid dan te beginnen met de introductie van een synthetische afslankpil. Voorstanders van voedingssupplementen voor gewichtsverlies zeggen dat het bewezen is dat deze producten gunstig zijn voor mensen die een gewichtsverliesprogramma ondergaan. Een goed voorbeeld hiervan zijn bètacaroteen en vitamine E. Deze twee worden vaak als supplement verstrekt omdat bekend is dat zij in vet oplosbaar zijn en in het lichaam kunnen worden opgeslagen. Dit betekent dat er geen gevaar voor toxiciteit bestaat bij dagelijkse doseringen boven ongeveer 3.000 IU. U kunt dus zoveel nemen als u wilt, maar als u te veel neemt, zult u snel last krijgen van hoofdpijn, gezichtsstoornissen en een verlaagde lichaamstemperatuur.

Maar het belangrijkste dat veel mensen vergeten is dat de meeste voedingsstoffen die in deze supplementen zitten niet synthetisch zijn. Synthetische supplementen worden meestal in een laboratorium gemaakt van koolteerderivaten. Het meeste dat deze supplementen je geven is een lichte aanvankelijke gloed op je huid. Een gestage aanvoer van kleine, constante, geel-oranje pillen die dagelijks gedurende vijf tot zeven dagen worden ingenomen, zal u zeker resultaten geven om naar te kijken. Deze resultaten omvatten meestal gewichtsverlies, een revitalisering van uw huid en een verhoogd gevoel van welzijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.