Extreme vloeistoffen therapie

Cranio sacraal therapeut

Inleiding Het menselijk lichaam heeft zich zo ontwikkeld dat het extreme schokken kan opvangen, wat optimaal is voor beweging en functie. Craniale vloeistoffen zijn uiterst elastisch en reageren snel op veranderingen in de druk. Deze eigenschap maakt ze uitstekend geschikt voor de behandeling van problemen in het centrale zenuwstelsel die de darm aantasten. Problemen in het centrale zenuwstelsel die van invloed zijn op de darm vereisen de toepassing van extreme druk op de betreffende regio van het lichaam. Dit kan worden gedaan door massage van de schedel en de heropname van vloeistoffen door het lichaam.

Craniale sacraal therapie (Cranio sacraal therapeut) is een pijnloze, niet-invasieve procedure waarbij oppervlaktemembraantechnologie wordt gebruikt om gifstoffen uit het lichaam vrij te maken. Net als bij andere behandelingen met polariteitstherapie in het lichaam, is er een duidelijk verschil in ongemak tussen de actieve en de post-behandelingsprocedures. Terwijl sommige patiënten de vermindering van het ongemak kunnen voelen in de vorm van minimaal zweten, voelen de meeste patiënten een ontspanning in de vorm van een verminderde darmwerking of een gevoel van verzadiging. Bovendien heeft het lichaam een groter vermogen om te genezen, zodat zelfs patiënten die CT-scans en andere soorten scans hebben ondergaan met een zekere mate of ernst van pijnverlichting, weer enige soepelheid in hun bewegingen hebben kunnen terugvinden.

Het gebruik van Craniaal Sacraal Therapie (CST) kan daarom worden gezien als een alternatieve pijnloze en kosteloze methode om het maximale voordeel te behalen bij aandoeningen waarbij de blaasfunctie beperkt blijft en bij perifere neurogene decubitus ulcera. Bovendien wordt het gebruik van juwelen als waardevol beschouwd bij de behandeling van sommige perifere neurogene decubitus ulcera in verband met gordelroos. In het algemeen is Craniaal Sacraal Therapie de favoriete behandeling van Donald Sprague, die hij momenteel beschouwt als de meest vooraanstaande behandeling van alle vormen van pijnbestrijding. Hij plant momenteel een klinische studie om de voordelen van Craniaal Sacraal Therapie te meten om opnieuw de beste en meest effectieve vorm van therapie te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.