De moeder en de baby

Gastouder Breda

De behoefte aan dit soort diensten heeft ertoe geleid dat steeds meer te vroeg geboren baby’s uit de baarmoeder van de moeder worden gehaald. Dit leidt er uiteindelijk toe dat er meer te vroeg geboren baby’s worden geboren, die uiteindelijk zullen opgroeien tot reuzen. Dit proces kan echter veel sneller worden uitgevoerd met behulp van moderne technologie. Dit maakt de wereld kleiner, en het is ook de reden waarom moeders soms meer betaald krijgen dan vaders, zelfs voor hetzelfde werk.

Als gastouder is het de belangrijkste verantwoordelijkheid om voor een veilige en steriele omgeving voor de bevalling te zorgen. Om dit te bereiken moeten voorafgaand aan de bevalling specifieke stappen worden ondernomen, zodat de moeder en de baby eventuele grote complicaties kunnen voorkomen. Dit is de belangrijkste plicht van een gastouder. De voordelen van een verzorgende, beschermende en motiverende gastouder zijn duidelijk. Wat een afschrikwekkender vooruitzicht lijkt, is het vooruitzicht dat de baby geen controle over zijn reflexen krijgt, vandaar de noodzaak van een kooisysteem. Maar er moet een omgeving worden gehandhaafd waarurga-kinderen zich kunnen ontwikkelen en veilig zijn. Van de moeders wordt verwacht dat ze lopen, masseren en faciliteren tijdens de procedure. Dit is hoog beveiligingswerk. En het is niet zo makkelijk als het klinkt. Om het zachtjes uit te drukken, sommige mensen hebben hoogtevrees. Maar dit is slechts een kleine minderheid. De meeste mensen die een opleiding tot gastouder volgen, hebben normale hersenen en een normaal lichaam, zodat Anatomie en Fysiologie zonder angst bestudeerd kunnen worden.

Zodra de omgeving “veilig” wordt geacht voor de moeder en de baby, houdt de moeder haar eigen moeder ongeveer 21 uur in de baarmoeder. Gedurende deze tijd neemt de hartslag van de baby dramatisch toe, van 21 slagen per minuut tot meer dan een EPS van ongeveer 9. Dit is de tijd waarin de longen van de moeder volledig gevormd zijn en de asters door de navelstreng van de baarmoeder worden gescheiden. Om onbekende redenen wordt de navelstreng soms doorgeknipt, soms niet. Als dit gebeurt, geeft de moeder bijna altijd aan dat de navelstreng geaborteerd is, en doorgeknipt moet worden. Andere keren zit de navelstreng bekneld tussen de benen van de moeder. Als dit gebeurt, stroomt het bloed van de moeder niet vrij, wordt de navelstreng vanĀ  haar lichaam gescheiden en gaan de armen en benen van de baby over het lichaam van de moeder, ingebed in haar bekkengebied. Deze situatie kan zich alleen voordoen als de geest van de moeder ergens anders is dan op het moment van de geboorte.

Tovenaars spelen inderdaad een rol in dit drama, zij zijn bedreven in voorbereiding. Voorbereiding voor ondernemingen, voor zaken, voor bescherming, en ja zelfs voor intieme relaties maken deel uit van de dagelijkse training van een vrouw. Een geest ergens anders dan de geboorte van de baby, bereidt niet alleen haar geest voor op de rijping en realisatie van liefde, maar ook op de gebeurtenissen die zich in huis zullen voordoen. Leraren, ouders, vrienden, allen kunnen hun kinderen voorbereiden op een wereld die in de hand van God wordt gehouden. En als het zover is, moet er veiligheid worden gevonden en moeten de mensen die hen liefhebben worden opgenomen in de vreugde die God hun schenkt. De geboortecoach is er om te helpen, om de moeder en de baby op te beuren, en om de ouders zo goed mogelijk te troosten. En het is niet alleen de kraamafdeling waar deze begeleiding plaatsvindt. Moeders die direct na de bevalling het kind moeten verlaten, kunnen meestal de begeleiding vinden die ze nodig hebben in de vorm van een oppas, beschikbaar in het huis van de student, of een vertrouwde volwassene die in het ouderlijk huis woont, kan hen begeleiding geven. Als je vriendin een weekend weg zal zijn, moet jij of je vriendin onmiddellijk contact opnemen met een kraamcoach.

Het doel van de begeleiding is een relatie tot stand te brengen die de cursist voorbereidt op zijn terugkeer in die wereld, wanneer hij zelf die wereld betreedt. De opleiding zal de student voorbereiden om zowel de moeder als de baby te kunnen troosten, wanneer de moeder door verdriet wordt overmand. In de opleidingometrische ethiek komt alles aan bod, van de moraal van de hersenen en hoe de kans op verwarring tussen moeder en baby te minimaliseren, tot manieren om de conditionering van moeder en baby te normaliseren, tot de verschillende ernst van ligboxen, tot het wisselen van riem, tot het wisselen van benen, en nog veel meer. Een forensisch pediatrisch nefrologie-coach kan helpen de moeder te luchten, de baby te wurgen en anderszins het kind voor te bereiden op zijn intrede in een wereld die door de moeder gegijzeld wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.