Coaching voor succes

Coaching Breda

Coaching is ook een “voedende” kracht. Een mentor helpt ons de waarde en relevantie te zien van de kennis en ervaring die we al hebben door ervaring, en we zien die ervaring door de overdracht van kennis van de ene persoon op de andere. Coachen is “een middel om patiënten of personeel geschikte vaardigheden aan te leren die hen zullen helpen zich te ontspannen en vooruit te gaan om meer te bereiken. Met andere woorden, coachen is ontwikkelen” – John Whitmore Coaching zal u helpenWanneer je leert om te gaan met moeilijke, gespannen en veeleisende mensen, en in staat bent om de mensen om je heen te kalmeren in tijden van stress, laat je zien dat je Buitengewoon Gespreksvaardig bent! Wanneer je Groot Buitenlands Gespreksgedrag vertoont, laat je zien dat je om mensen geeft en ze accepteert voor wie ze zijn. Je laat zien dat je je  vermogen ontwikkelt om accuraat te accommoderen, om te gaan met diep luisteren, je in te leven en om te gaan met moeilijke cliënten. Je laat ook zien dat je in staat bent om zij aan zij te werken met moeilijke psychotherapeuten. Wanneer u in staat bent mensen in te schatten voor wie ze zijn & met deze mensen om te gaan in verschillende loopbaansituaties, bent u emblematisch voor een succesmentaliteit. Je interpreteert mensen voor wat ze doen, & faciliteert verandering door te onderzoeken wat belangrijk is.

Als je de noodzaak van verandering ziet die op anderen kan worden toegepast, begin je verkeerd begrepen te worden. In feite is het niet van toepassing op sommigen, maar op iedereen. Je zult bijvoorbeeld merken dat mensen om hulp vragen. Een van de redenen hiervoor is dat wanneer het bedrijf vindt dat jij extra hulp nodig hebt in plaats van zij, zij het verzoek zullen opslaan en versturen en jou zonder nadelen zullen laten. Wanneer je om ondersteunend personeel begint te vragen en op weerstand stuit, begin je je genegeerd en niet gerespecteerd te voelen. Dit stelt onredelijke eisen aan mensen die zich ondergewaardeerd, verwaarloosd en onwaardig voelen om geholpen te worden zonder het gevoel te hebben dat er een bijbedoeling achter zit. Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gezondheid en welzijn en je toekomst in eigen hand begint te nemen, begin je de eigenschappen van succesvolle leiders te vertonen – zoals Dienstbaarheid, Zichtbaarheid, Vermogen om te Spreken, en De Gewoonte om Controle te Nemen. U bent een leider wanneer u iemand bent die anderen beïnvloedt zodat de focus, concentratie en actie allemaal kunnen zijn op het helpen van mensen om te leren hun werk goed te doen. Dit is op zijn beurt een teken van een succesvol gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Het is niet wat je doet, maar hoe je doet wat je doet dat je definieert als een succesvol leider. Niet-succesvolle leiders doen dat niet: Communiceren met hun personeel of management over bedrijfsdoelstellingen.

– Vragen niet om advies van hun personeel of andere managementdeskundigen. Sturen hun teams niet aan om nieuwe of multi-miljoen dollar projecten te ontwikkelen met input van hun management. Delegeer hun teams om zelf nieuwe werkprojecten op te zetten en te beheren. Hebben een schriftelijke en eventueel een vrijgegeven gepubliceerde lijst van teamleden en hun werkverantwoordelijkheden. Luisteren echt naar hun teams en zorgen ervoor dat zij de doelstellingen en hun bijdrage aan het team en de rest van het bedrijf begrijpen  Ervoor zorgen dat elk teamlid een passende opleiding en feedback krijgt om zowel hun vaardigheden als hun prestaties te verbeteren. Geven feedback aan hun teams en leiders over wat goed werkt en wat niet goed werkt. Rekening houden met de input van hun teams en leiders met betrekking tot de verschillende bedrijfs- en bedrijfsstrategieën die moeten worden uitgevoerd en de ideeën voor verbetering van het bedrijf. rampen: Verzuimen om duidelijk, specifiek en transparant te communiceren naar het team. Falen in het opvolgen wanneer het team iets goed doet en benadrukken eventuele fouten die zij hebben gemaakt aan hun team.

Lees meer

Verpleegkundige

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.