3 Stappen om Gewicht te Verliezen

 

3 care dieet

 

Weet u dat u uw lichaam kunt herprogrammeren met behulp van het 3 Care Dieet? Dit dieetSpecifiek op maat gemaakt om gewicht te verliezen – niet meer gewicht dan wat je al hebt. Dit dieet kan u helpen om koolhydraten te elimineren en te vervangen door vet. Met dit dieet kunt u ook gewicht verliezen – op natuurlijke wijze.

Klinkt dat logisch? Het is nog niet te laat om te beginnen met een dieet dat speciaal is afgestemd op afvallen of zelfs om af te vallen door de manier waarop u de rest van uw leven zult eten te veranderen. Dit betekent niet dat u moet stoppen met het eten van al het voedsel waar u van houdt of dat u alleen nog maar mager voedsel moet eten. Dit dieet zal gewoon de manier veranderen waarop u vanaf nu zult eten.

Door meer vet dan koolhydraten te eten kun je beginnen met afvallen. Je lichaam zal gestaag vet gaan verbranden in plaats van je tijdelijk een boost te geven. Je kunt het! Vervang gewoon friet door een hamburger – of iets dat olie bevat. Of je kunt beginnen met het vervangen van meer koolhydraten door vet. Je lichaam zal hier gemakkelijk op reageren. U zult het nauwelijks geloven, maar u kunt eigenlijk veel meer gaan eten dan u gewoonlijk doet, zoals meer vlees, meer groenten of fruit of andere gezonde voedingsmiddelen.

Het 3 stappen programma is zeer eenvoudig te volgen en vereist geen speciale apparatuur of voedingsmiddelen. U kunt beginnen met het drinken van shakes om uw frisdranken te vervangen of u kunt beginnen met het kopen van Griekse yoghurt. Het belangrijkste is dat je je aan het dieet houdt. Zodra u resultaten ziet, kunt u beginnen met het veranderen van uw dieet. Het is geen levenslang dieet, maar het kan je wel een leven lang gezond eten en gezond leven bezorgen. Hier zijn de 3 stappen die u kunt volgen:

1e stap – waar je begint. De eerste stap is altijd de belangrijkste. Je moet beginnen je te ontdoen van al het vette voedsel en beginnen met het eten van veel gezonder voedsel. Deze voedingsmiddelen zullen u helpen gewicht te verliezen, maar zullen u ook helpen zich te ontdoen van het overtollige vet in uw lichaam. Het is soms moeilijk te begrijpen wat gezonde voedingsmiddelen zijn. Een aardappel vind je bijvoorbeeld niet in de gewone kruidenierswinkel. Een aardappel is een knolgewas. Maar een aardappel is geen groente. Voedingsmiddelen met een taaie schil, die van tarwe of andere granen zijn gemaakt, kunnen ook als groenten worden beschouwd, maar zij zijn niet wat wij vruchten noemen.

2e stap – Het eten van gezonde maaltijden gedurende de dag is de volgende stap. Tenminste voor de eerste paar dagen moet je iets gezonds eten als je wakker wordt. Het eten moet iets zijn dat vult en goed voor je is. Het hoeft geen vette maaltijd te zijn. Beginnen met iets als een fruitsalade of een sandwich zal je een goede start geven.

Het beste dieet ter wereld zou helemaal geen dieet zijn. Er is geen dieet dat goed voor u zal zijn als u niet bereid bent zich eraan te houden. DiĆ«ten wordt zo’n karwei dat de meeste mensen er binnen een paar weken mee ophouden. Het is het niet waard. Houd je aan het dieet dat je voor jezelf hebt vastgesteld. Als je er een hekel aan hebt, schreeuw dan tegen jezelf, maar weet gewoon dat je hart je er dankbaar voor zal zijn. 3e stap – Als je eenmaal door de eerste 3e stap heen bent, kun je beginnen de voedingsmiddelen die je nu eet te vervangen door gezondere voedingsmiddelen. Je kunt de vetten vervangen door gezondere vetten, en de koolhydraten door betere koolhydraten. Je kunt beginnen met een fruitdieet als je wilt. De truc is om alles wat je binnenkrijgt dat niet goed voor je is, te vervangen door iets beters.

Kijk, je bent geboren met een verslaving aan voedsel dat slecht voor je is. Je zult die verslaving moeten veranderen voordat je begint met het veranderen van de voedingsmiddelen die je inneemt. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. Het veranderen van je eetgewoonten kan zo’n karwei zijn dat er geen kans is dat je het voor altijd zult willen doen. Het is echter zo’n belangrijk onderdeel van je gezondheid dat je absoluut de moeite moet nemen om het vandaag te doen. Alsjeblieft, begin met de veranderingen die je nodig hebt voor een gezonde en gelukkige toekomst. Niemand heeft gezegd dat je van de ene dag op de andere je eetgewoonten volledig moet veranderen. Begin gewoon met de veranderingen die je nodig hebt en ga van daaruit verder.

Lees meer

Orthomoleculair therapeut

3Care

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.